Prosím rad bych se zeptal jestli to nekdo nemate na e53,pokud ano bylo by mozny vlozit nejake foto?Uvazuju o tom ale rad bych prvni videl jak to vypada primo na x5.diky
Cejce mam je koupene, ale jeste jsem je tam nenamontoval. Nejak nebyl cas, pak pocasi a ted chut Ale kdyz to pujde, tak bych je tam dal ve ctvrtek nebo v patek, takze pokud ti to staci pak, urcite podam report i s fotkama a pripadne radama na co si dat pripadne pozor.
Super sem rad ze se aspon nekdo ozval,jestli se ti to tam podari dat tak zkus nejaky foto at mam predstavu:) ja to kupoval do e46 ale to je prece jen jiny auto a tady jsou ty lampy vetsi tak abych to nekupoval zbytecne:)
Nooo kupoval jsem to primo na E53, takze kdyz jsem to vyndal z krabice, tak rozmer toho vetsiho krouzku je docela masakrozni Ale tak ma to velky svetla, takze uvidime pak. Fotky udelam z celeho postupu, at je to videt, na video nemam stativ, navic az tam budu neco dopasovavat kladivem, nemusi to byt zdokumentovane
zkousel jste je uz nekdo namontovat ? Dnes mi prisel balik s krouzkama, tak jsem se do toho vrhnul a pohorel jsem na demontazi skla. Zkousel jsem to lepidlo vyskrabat, nahrival jsem to, pacil a ani se to nehne Ma nekdo zkusenost s odlepenim toho skla ze svetla ?