Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X6 E71 - Zimni pneu
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Maca"]Taky záleží na šířce disku. Jestli máš např. style 214 vepředu 10" a vzadu 11", tak bys měl mít vzadu 315/35. Ale už jsem viděl i borce, co měl vpředu i vzadu 10" (zřejmě neměl sadu, ale buď neorigo nebo složený ze dvou sad) a ten měl logicky 275/40 i vzadu.[/quote
Když už je to tu, tak to sem. Vejde se tento rozměr pneu i na X5 e70??? zadek 315/35/20 Díky za info. Někdo řekne že na X5 nejde alu z X6 a někdo zase že jo.
Když už je to tu, tak to sem. Vejde se tento rozměr pneu i na X5 e70??? zadek 315/35/20 Díky za info. Někdo řekne že na X5 nejde alu z X6 a někdo zase že jo.
- scooter_x
Nedávno jsem řešil problém, jestli se mi na auto vejdou 17ky disky kvůli brzdám. Podotýkám, že auto je naprosto sériové a jako nové!
Nelenil jsem a obeslal snad všechny autorizované dealery v ČR, ať mi řeknou plus ještě pár servisů specializovaných (dle jejich stránek) na BMW. Výsledek byl cca 10x odpověď "Ano, vejdou se bez problému", cca 10x "Ne, nevejdou se". Takže si pak vyber
Tady maj lidí většinou osobní zkušenosti, takže to je dobrý zdroj. Pokud by Tě někdy zajímalo, zda se na X3 3.0sd vejdou 17ky, tak nevejdou
Sehnal jsem si origo X3 17ky a nešly přes brzdiče
Takže taky možnost, jak se dopídit pravdy 
Nelenil jsem a obeslal snad všechny autorizované dealery v ČR, ať mi řeknou plus ještě pár servisů specializovaných (dle jejich stránek) na BMW. Výsledek byl cca 10x odpověď "Ano, vejdou se bez problému", cca 10x "Ne, nevejdou se". Takže si pak vyber

Tady maj lidí většinou osobní zkušenosti, takže to je dobrý zdroj. Pokud by Tě někdy zajímalo, zda se na X3 3.0sd vejdou 17ky, tak nevejdou