Nejspis musim zkusit najit jinou firmu kde se mi na to mrknou a napichnou to at mam 2 nazory.
Ten automat ja koupil auto ktere ma najete 190 tisic poctivych a ve 120 tisicich byl meneny komplet nove cely automatv bmw,nechapu jak se to muze tak srat u auta za takovy penize vzdyt 100 km ma clovek najeto zachvili nejspis to delaji schvalne nebo je tam spatny servis od noveho auta nevim.
Já tam mám splynovač jeden, v servisu mi říkaly, že je to tak nahraně mezi jedním a dvěma. Ze začátku to zlobilo a při prudké akceleraci to přepínalo na chvilku do benzínu. Teď to mám lepší poštělovaný a už se to nestává.
nazdar tak som tu zase. mam za sebou prvu vyjazdenu nadrž. mam 95 litr. dnes som natankoval 88,8 litr. a naj. 435 km, pal. počitač piše 17.3 "benzinu " mam 4,4i 210kw je to u vas . mam jeden reduktor.
no zatial drziaky, dal som ich z boku a povodne boli z vrchu. vyrobil som si na origo plato este dosku asi len 2 cm. ale zistil som ze sa da este nižsie. ta nadrz. ale to budem riesit asi az v lete.
nejde tam o upravu bomby ale drziakov, a pozeral som este by sa dala spustit nizsie asi o 1 cm. lebo to lezi na drziaku kompresora, a ten ma vyvysene, niektore casti, ktore nepotrebujem , ale nejak mi to nevadi ked bude cas a bude sa mi chcet. tak si to v lete porobim.
sakra tak to už je pro mě dost zajímavý... zařekl jsem se, že do plynovky nepůjdu pokud s ní neujedu aspoň 500km a s 95lt nádrží by to vyšlo vpohodě i s tou 4.4L :c))
urcite ano, ked sa auto spravne zabehne a naladi urcite. ja som vyjazdil za 3 mesiace iba jednu nadrz nakolko mam druhe auto a toto stoji v garazi.ale mal so aj pred tym 4,4-ku a tam som mal 85ltr a myslim ze bolo 450 km ,
Já pořád nechápu proč mě tvrdily, že tam nejde namontovat větší nádrž než 60l. Připadám si že mám nádrž tak do Felicie Asi budu muset koupit jinou, to neustálé tankování mě fakt prudí.
já to chápu uplně vpohodě - prostě koupili spoustu 60L nádrží, který se daj dát do většiny aut co dělají a díky tomu dostali dobrou cenu - a "nejde" znamená, že by vydělali méně :c)
nicméně právě kvůli tomu, že 60L toroid se vejde do většiny aut, tak bych ho zkusil střelit a fakt koupil větší :c)
ja som mal pred tym 85, a posuvnu podlahu. a teraz ked mi davali do terajsej x 5 povedal a videl som nadze, v sklade ze tato 95 je na vysku rovnaka ako 85 len je roztiahnuta.a skusali mi tam dat aj myslim 105 len ta uz by bola vyssia asi o 4 cm od tejto tak to som nechcel ale vosla ! do priestoru.
Já mám jiný dotaz. Zítra mi bude kámoš montovat LPG a tak jsme dnes připravovali kompresor do boční kapsy. Máte to nějak odhlučněný - dělá to docela rachot, když stojí člověk venku. Naskládal jsem okolo kompresoru tu výplň z toho originálního obalu, ale moc to nepomohlo. Ještě jsem koukal, že to bývá na zadní stěně kufru, ale tam to bude s odhlučněnín asi ještě horší, když to bude prakticky u zadních sedaček, nebo ne?