Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
x5 e53 rám
http://bp-tuning.ru/d/154190/d/ratuning ... dorest.jpg
ani s timhle naraznikem to nevypada zle, ale vychazi na 40tis kc..a to je strasnej randal
ani s timhle naraznikem to nevypada zle, ale vychazi na 40tis kc..a to je strasnej randal

yaban píše:hledal jsem, mozna spatne, nevim. Nikde jsem nedohledal.. Nevi nekdo kde dohnat tento ram ? Diky za odpoved
http://tuning-sport.com/en/products/view/152.html
Dnes jsem přesně toto viděl ject.. Zrovna jsem se chtěl podívat co to stojí, pač je to opravdu pěkný..
a k čemu je to dobrý?
Možná to taky na dálnici ve větší rychlosti bude vydávat nějaké pazvuky, X5 není drsnej offroad, kterej se šine max 150, byl bych na rámy hodně opatrnej.
Nechci hodnotit jestli je to pěkný nebo né, to je věc osobního vkusu, ale fakt bych se zamýšlel nad upevněním a hlukem za jízdy
Možná to taky na dálnici ve větší rychlosti bude vydávat nějaké pazvuky, X5 není drsnej offroad, kterej se šine max 150, byl bych na rámy hodně opatrnej.
Nechci hodnotit jestli je to pěkný nebo né, to je věc osobního vkusu, ale fakt bych se zamýšlel nad upevněním a hlukem za jízdy
- vlastnemec
Ahoj, absolutně souhlasím, sebemenší kravina navíc mění odpor a obtékátí vzduch. Měl jsem sonátu a po výměně čelního skla, kde nezachovali původní lišty, ale nahradili je, se vtom autě při 160 už nedalo vydržet a to jsem s ní předtím lítal k 200 a v kabině absolutně ticho.
Jo jinak jak seš na tom s tou nivelací? Mě zase pozlobila tím že vykazovala chybu, jak jsem byl teď u JaryX, tak uděl kalibrace atd. a je to v poho. Tak mám zase klid a to už jsem šetřil na zadní měchy.
Jo jinak jak seš na tom s tou nivelací? Mě zase pozlobila tím že vykazovala chybu, jak jsem byl teď u JaryX, tak uděl kalibrace atd. a je to v poho. Tak mám zase klid a to už jsem šetřil na zadní měchy.