Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navigace mapy 2011-12 kde?
- vlastnemec
Ahoj, hledej na slovákách bratia to tam určitě maj. Jinak já abych nemusel aktualizovat soft mkIV, používám mapy pro mkIII, je to teda jen na cd kde se vleze pár států ne celá evropa, ale mě čr stačí, a když jedu mimo tak tam vrazím starší DVD a vždy dojedu. Kdyby se Ti podařila aktualizace a mapy tak dej vědět, taky bych to pořídil.
- vlastnemec
Být tebou tak ten odkaz smáznu, už jenom že je aktivní, dual Ti to nečte, jelikož máš starej soft mkIV, to je ten problém co mám já. Dokonce jsem jednou stáhl někde aktualizaci, ale po přečtení nějakého fóra jsem to vzdal, protože se může stát, že to dojebeš a není to jednoduché zachránit. V Ostravě to dělaj, někde jsem četl, že za 1500 to počeští zaktualizují a daj Ti nové mapy, nevím odkud jsi, ale určitě to umí i jinde v republice. Jo to počeštění jsem četl někde tady, tak jedině hledat.
- vlastnemec
Ahoj, Ty jseš od Bruntálu? Asi se do toho pustím, aktualizaci SW a mapové podklady už má stáhlé a už jen vypálit a zkusím to tam hodit co to udělá, díval jsem se znova na slováky a vždy to dopadlo v poho. Tak výhledově bych se k tomu mohl dostat.
Jo jinak jsem z Kočova, jak to dopadne dám vědět Vlastik.
Jo jinak jsem z Kočova, jak to dopadne dám vědět Vlastik.
- vlastnemec
- vlastnemec
- vlastnemec
Renda1966 píše:Dnes jsem stáhnul novou mapu BMW high 2012 do MKiV vypálil na dvouvrstvé DVD a běží krásně. Doporučuji.
Je to verze z konce roku 2011 nebo už vyšla nová co pouštějí v polovině roku? Já ji mám taky a dost věcí ještě chybí, někde mám esteurope prý je aktuálnější ale ještě jsem nevypálil.
vlastnemec píše:Renda1966 píše:Dnes jsem stáhnul novou mapu BMW high 2012 do MKiV vypálil na dvouvrstvé DVD a běží krásně. Doporučuji.
Je to verze z konce roku 2011 nebo už vyšla nová co pouštějí v polovině roku? Já ji mám taky a dost věcí ještě chybí, někde mám esteurope prý je aktuálnější ale ještě jsem nevypálil.
Tak to netuším ale tipnul bych to na tu z konce minulého roku. Jmenuje se ale HIGH 2012.