janbrasna píše:Jj, to jsem zrovna chtěl napsat… Poslední auto jsem bral v 140tkm (skutečných) a jen díky "robustnějšímu" řidiči a sedačce naštelované na specifický posez byla z jedné strany dost ošoupaná z nástupu/výstupu. A ramena volantu prozměnu docela špatně snášejí dámské nehty a prstýnky…
Je těžké vyměnit ošoupaný plast na volantu? Viděl jsem návod na youtube. Vyndat airbag, pak pár šroubků a zase zpět. Je to opravdu tak jednoduché? a co ten airbag. Nenafackuje mi?
odpoj baterku, rozmontuj to a než sáhneš na kabel k ARB abys ho odpojil, tak se dotkni toho železa volantu - tím se uzemníš a pak nemá důvod vystřelit
zpětnej postup stejnej - před zapojením ARB se uzemni o železo volantu...
baterka se odpojuje proto, že jinak bys pak musel na diag. kvůli vymazání chyb páč by ti furt svítil ARB že s ním bylo manipulováno.
Netopyr píše:odpoj baterku, rozmontuj to a než sáhneš na kabel k ARB abys ho odpojil, tak se dotkni toho železa volantu - tím se uzemníš a pak nemá důvod vystřelit zpětnej postup stejnej - před zapojením ARB se uzemni o železo volantu...
baterka se odpojuje proto, že jinak bys pak musel na diag. kvůli vymazání chyb páč by ti furt svítil ARB že s ním bylo manipulováno.
Net.
Díky moc za radu. Je nějaký postup odpojení AKU ? Myslím, který pól se odpojuje první?
Mínus se odpojuje první, plus můžeš nechat připojený.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé