zdar, prosím Vás kdo ví co a jak o pár rad
1 - na motoru M54 3,0.. kde najít olejový separátor
2 - diagnostika DSC, ABS, tempomat a řízení motoru (Ostrava a okolí..pokud je někdo schopný, jinak určitě kontaktuju JaraXe)
3 - řešil někdo výměnu zadního diferáku u 3,0i E53 za dieselový z 3,0d E53, zda li je to proveditelné a o kolik se změní převod v případě taky poměr předek zadek..
4 - neřešil někdy někdo 6. př. rychl. stupeň k tomuto motoru, nedělal se manual 6. kvalt pro E53 poface?? mám pocit že u X3 byl..neexistuje nějaký 6. stup. převodovka, která k tomuto motoru půjde??
díky za každé info co kdo ví
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pár dotazů na X5 E53, převodovka + diag..
-
-
Berny píše:3. Měnil jsem zadní rozvodovku u E53 3,0d po face a bylo mi řečeno, že musim zachovat převod 3,91, jinak by se hádal předek x zadek. Což je asi logické.. 3,0i má převod 4,10, tak myslim, že ho budeš muset zachovat. Jestli se pletu, opravte mě
prave taky nad tim laboruju, logicky se mi musi zmenit asi i pomer predek zadek, proto se ptam jestli ma nekdo zkusenost z praxe, spise mne ale zajima moznost 6. pr. stupne