Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zabezpečení proti krádeži

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kodiakk

#1 Příspěvek od Kodiakk »

Ahoj, přemýšlím jak nejlépe (poměr výkon/cena) zabezpečit E53, zvažuju zámek řadící páky (na auitomat) nebo raději elektronickej alarm? co máte vy? :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mam pojistku a na tyhle dotazy odpovim vzdy stejne: ten klid v dusi je k nezaplaceni, nepremyslim kde auto necham, je mi to zcela volny, az jej nekdo vezme, koupim si proste jine .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Ivo »

No blbé ale Garáž :-) jo a mám tedy super alarm a ten překvapuje i mě !!!
Jen zde v čechách nejde sehnat ale Funguje zajímavě. Normálně když zloděj už překoná origo BMW alarm tak je tam tento, a ten ho nechá nastartovat a jak se zařadí tak auto zdechne a zamkne se !! No a nejde odemknout jinak než klíčem!!!! dobré.
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mike-ee »

kdo bude chtít tak si to auto stejně vezme. Buď za 10 sec a nebo když tam něco bude tak třeba za minutu... Jak psal Hanz, pojistka a klid v duši. Když to nadzvednou za kola a přehodí přes to plachtu tak jdou všechny alarmy, zámky a pojistky mimo a v garáži to vše rozeberou. Než se ráno probudíš tak už to bude v kamionu do Ruska...

Jo a řešit tyhle věci na netu je asi nejhorší možné řešení. Nikdo neví kdo to může číst a pak každý ví,jaké zabezpečení má dané auto , to už mají přímo tip na jistotu a vědí jak se vybavit...
GG

#5 Příspěvek od GG »

Já tedy mám svoje pojištěné a je klid jak píše Hanz. Pro jistotu bych nechal udělat třeba tohle. http://www.autovmobilu.cz/
Celkem dobrá cena za tu službu.
andree222

#6 Příspěvek od andree222 »

Kup zásuvku na diagnostiku novou nacpi tam všude 12 voltů a namontuj ji na místo té původní . Tu co tam byla a je funkční někde schovej mimo. Zlodej se pak připojí a odje be si celé nádobíčko, mi jednu X5 už ukradli na slovensku :evil:
paniser

#7 Příspěvek od paniser »

Ja pouzivam koli dobremu spanku okrem poistenia aj http://www.zederlock.sk/ odporucam...
Odpovědět