Ahoj,
už jsem víceméně rozhodnut koupit si tento vůz, jen mi trochu zaráží fakt, že se zde píše o výdrži autom. převodovky 150-200 tis. km, to v mém případě znamená ihned vyměnit Vím že je to dost individuální, ale museli jste ji už někdo měnit? případně kolik stojí repas jestli jde a nebo nová?
Děkuji
Jarda
Ahoj, dle tachometru 238tis a pořád v pohodě řadí bezproblémů. Ono je problém v předface tam byla GM a ta se kurvila facelift má ZF a držák, teda pokud dostává co má. Ono je to divný tatík měl Z3 a v tom automat GM když ji prodal měla naběháno ke třemstům a taky v poho. Ono taky najít vůz který byl dobře ježděn a v dobrém stavu je problém, určitě bych se nedíval na kilometry, ale spíše na stav vozu.
Hodně štěstí při výběru a já za sebe toto auto jen doporučuji, jinak si určitě nech rezervu na opravy které do toho půjdou když to koupíš ať nedopadneš jak já.
Jo to je poface, určitě si vem sebou někoho s diagnostikou a uvidíš sám hned, co tam je a není potřeba, tuhle chybu jsem udělal já, určitě se to vyplatí. No a dál počítej klasiku, co se týče oleje, filtr nikdy nevíš kdy to dělal předchozí majitel a drbky co se týče brzd jaký je stav. Chod motoru musíš slyšet, jestli nekouří (modrej je olej, černej nafta špatně spálená a bílej je voda), Stav vstřikovačů Ti ukáže diagnostika.
Co se týče diagnostiky, když něco najde je důvod tlačit cenu dolů.