No, nabídli mi to v Sotea ostrava, ale ještě to nemám, přemýšlím, tak kdyby jsi tam šel, napiš, jak to dopadlo. Jinak navigace celkově je hodně špatná, nehledá čísla popisné ve vesnicích a v menších městech jen ulice, čísla zase ne.. Jsem z toho dost zklamaný...
Docela by mne zajimalo jak je to s komunikaci CIC a ostatnich jednotek a vygenerovanim FSC kodu potrebnych pro nakodovani na nove auto. Jednu prestavbu jsem videl a i kdyz to vypadalo hezky pro oko, bylo to zbastlene prisernym zpusobem a stejne vsechno nefungovalo. Tak by mne zajimalo jestli se s tim nejak pohlo
Jinymi slovy chces rict ze dokazes vygenerovat nebo zajistit pro cizi auto vsechny fsc kody ktere jsou potreba a uplne vsechno naprosto bezproblemove pojede. V tom pripade by mne zajimalo co ta sranda stoji. Modelova situace: Donesu CIC z nejake totalky a budu ho chtit nakodovat do meho auta.
Zbastlene tam bylo treba to ze tam musel byt interface ktery jaksi rikal cic ze je stale zapnute zapalovani, protoze jinak nabihalo dlouho nebo nechtelo nabehnout. Uz nevim presne. V diagnostice se nehlasilo, protoze melo vin z jine kary atp.
Nevím co máš za diagnostiku, ale CIC se hlásí ať máš jakýkoliv VIN, stejně jako když doděláváš CCC za MASK.
Příští týden, budu dělat zástavbu do X6, tak udělám nějaký fotky.
Cena se odvíjí od ceny setu CIC....
Nový set vychází na cca 50tis.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex