Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě X5 - Pár rad..
- vlastnemec
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip.
Ja jeste nejsem uplne rozhodnuty jestli jit do automatu, nebo do manualu..
Nechci, abych casem litoval toho, ze sem nevzal automat, a nebo naopak.
Ono zase kdyby se v jeden rok podelal automat a treba vstriky, tak by me to asi polozilo. Takze nevim jestli se nebudu snazit minimalizovat riziko necekanych vydaju tim manualem a hold ozelim ten komfort a pohodu ..
Sem statni zamestnanec, buh vi jakej prijem zas nemam, a koukat pak na auto z okna a jezdit puntem neni nic moc.
Ale ja tu X5 proste chci
Ono zase kdyby se v jeden rok podelal automat a treba vstriky, tak by me to asi polozilo. Takze nevim jestli se nebudu snazit minimalizovat riziko necekanych vydaju tim manualem a hold ozelim ten komfort a pohodu ..
Sem statni zamestnanec, buh vi jakej prijem zas nemam, a koukat pak na auto z okna a jezdit puntem neni nic moc.
Ale ja tu X5 proste chci

-
WITT píše:Diky za tip.
Ale ja tu X5 proste chci
Takhle to brát nemůžeš, protože to bys nekoupil nikdy. Já vím, že chceš minimalizovat riziko potenciálních investic, ale třeba i automat po repasu se může pokazit, zrovna tak vstřiky nebo diff.... To bys musel koupit auto nový.
Udělej spíš to, že se s těma autama svez a vyzkoušej si je, až se rozhodneš jakou variantu bys chtěl, tak začni po nabídkách jezdit a ono to pak přijde samo.

-
- Kontaktovat uživatele:
NEmuzu si pomoct, ale uz jsem v takovych castkach - 250 - 270 tis, ze pokukuji i po E60, coz je samozrejme neco jineho, ale je krasna..
Zde jsem zalozil tema http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 06#1179606
Kdyz mi k tomu neco napisete, poradite, budu rad.
Zde jsem zalozil tema http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 06#1179606
Kdyz mi k tomu neco napisete, poradite, budu rad.
- vlastnemec
Co Ti ktomu mám říct, e60 je úlet od BMW prostě plastovej korejec, odmyslím si že se mi to auto nelíbí a stejně bych ho nekoupil, ve vnitř samej levnej plast vůbec z toho necítím BMW a ty prachy už vůbec ne a k tomu tu plasty ještě kurevsky vržou, kamarád co má tak do toho jen cpe horem spodem a druhej zase spokojenej, ale tomu nevadí do toho rvát, říká tomu korunové položky (protože neplatí za práci). Jediná výhoda je kombi, uvažoval jsi už o e65?
-
-
A ono kdyz koupis auto co paradne radi a pak muzes i pro jistotu a klid v dusi nechat vymenit olej v prevodovce za cca 8-9tisic komplet tak jak to ma byt tak si myslim ze je urcite lepsi AT a bude slouzit hoodne dlouho.. a kdyby umrel nekdy uplne tak si myslim ze repas za 40tkc je vcelku za uplne stejnou cenu jako kdyz ti u manualu umre spojka, dyt jenom dily pocitej 30.000,-
+ prace a ses tam stejne jako u toho repasu automatu...

+ prace a ses tam stejne jako u toho repasu automatu...
Ahoj, neznáte někdo tuto X5? Táta o ní uvažuje, ale nějak se mi nezdá to dodělávané denní svícení a kolem couvací kamery mi to přijde orezlé.
Co myslíte?
http://tipmobile.cz/osobni/bmw/x5/2008/ ... 29824.html
Díky za každou radu.
Co myslíte?
http://tipmobile.cz/osobni/bmw/x5/2008/ ... 29824.html
Díky za každou radu.
Osobne sem auto nevidel,ale co podle fotek vidím tak zvenku je to silena splatanina vse co ma byt černé je nastříkané do stříbrna, kombinace aero a sport paketu,jestli se nemýlím tak 3.0 D ma mít před chladičem žaluzie.
Čalounenej volant ve 150 tis. je taky divný a výkon auta v popisu inzerátu je hnus.Ale určitě to chce vidět osobne,diagnostiku,vyjet výbavu podle VIN,změřit tloušťku laku a dobre projet.
Čalounenej volant ve 150 tis. je taky divný a výkon auta v popisu inzerátu je hnus.Ale určitě to chce vidět osobne,diagnostiku,vyjet výbavu podle VIN,změřit tloušťku laku a dobre projet.
-
- Kontaktovat uživatele:
osobně si myslím, že si to jen prostě někdo dodělal k obrazu svému. Viděl jsem víc aut dolakovaných do barvy, protože to chtěl mít majitel jednobarevný.
Já bych s takovým autem třeba nemohl jezdit, takže mně by to stálo ranec dát to do původního stavu (nárazniky, podběhy, sundat to "křídlo", volant...) Jinak vypadá standardně, až na ten podivný výkon, který by měl být 170kW. Jinak naše X6 35d má taky tak chladič, předpokládám, že u 30d taky žaluzie nebyly.
Každopádně to chce vidět živě...
Já bych s takovým autem třeba nemohl jezdit, takže mně by to stálo ranec dát to do původního stavu (nárazniky, podběhy, sundat to "křídlo", volant...) Jinak vypadá standardně, až na ten podivný výkon, který by měl být 170kW. Jinak naše X6 35d má taky tak chladič, předpokládám, že u 30d taky žaluzie nebyly.
Každopádně to chce vidět živě...
To auto nahoře byla nějaká splácanina
Ale aktuálně mě zaujala tato X5. Vypadá moc pěkně a zachovale. Nezná ji někdo? Popřípadě co na ni říkáte?
http://auto.bazos.cz/inzerat/26079086/B ... tpaket.php

Ale aktuálně mě zaujala tato X5. Vypadá moc pěkně a zachovale. Nezná ji někdo? Popřípadě co na ni říkáte?
http://auto.bazos.cz/inzerat/26079086/B ... tpaket.php