uvitam jakykoliv nazor - rozdil ceny je 70.000, vybava a barva stejna. Rozdil najetych km 6500 vs 11500. Zajimaji me zkusenosti s jizdou zima+snih, rozjezdy do kopce. Pro ktere se rozhodnout? DIKY
Osobně bych těch dvou volit měnší zlo, tj. 1er. Je to sice strašně malé auto, ale furt vypadá lépe než X1. Seděl jsem ve 4 X1 a nemám z toho dobrý pocit. Přijde mi jako paskvil, připadal jsem si jak vosa na bombonu. Je to moc malé, v podstatě co jsem viděl, tak skoro vždy holomáma. Zima obecně s BMW je úplně v pohodě, nikdy jsem v pohodě i na horách s čerstvě napadnutým sněhem a to mám 7er.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Me zajima vyslovene rozdil tech motoru, co se tyka jizdnich vlastnosti. Pro X1 jsem 100% bez vyhrad - vyhovuje mi ve vsech smerech a ohledech - velikostne, bagazovy prostor, design.. pro 1er nemam vubec pochopeni
tím pádem jsi asi vlastně rozhodnut, přece si nebudeš kupovat 1er, když pro ni nemáš pochopení, ne?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
to jsem trubka... Špatně jsem přečetl název threadu. Omlouvám se.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
nemám zkušenost s X1 s drive ale X1 x drive 18d je podle mě docela v pohodě, o Xdrivu nemluvě a úplně líný mi to nepříjde a hlavně mě osobně k jakýkoliv řadě X víc pasuje Xdrive
Dekuji moc za nazor. Tak nakonec bude sDrive 16 na 3 mesice a v cervenci vymena za xDrive 18. Jinak to ted vyresit neslo.. Ale bude zase lepsi moznost ty dva porovnat.
to je strasne tezka otazka a je to vsechno o osobni preferenci
70.000,- dela hlavne xdrive, pokud ho potrebujes, neni jine volby, pokud ne, nasel bych si sdrive s min 18d, 16d bude liny, pokud je ti vykon jedno ber 16d
Mám x1 xdrive 28i s motorem 2.0turbo .... a ikdyz to auto vypada z venku vseljak i s Mpacketem tak muzu rict ze je to asi to jedine co mi na nem vadí ... Predtim jsem mel e46 ktera byla naprosto uzasna a x1 neni o nic horsi ikdyz priznam ze z venku se mi opravdu moc nelibi ... doufam ze to spravi cerne skla a cerne ledvinky Pokud ovsem x1 tak jedine nejsilnejsi benzinovy motor a M pack venku i uvnitr at uz to svezeni za neco stoji