Máte někdo zkušenost s touto firmou?
http://www.odstranenidpf.cz/problemy-s-filtrem-dpf Občas se mi spouští regenerace a kouří to a smrdí. Chci to odpojit a vyřadit. Koupil jsem to už s údajně vyřazeným DPF ale stále spouští regenerace. Dělali to prý u Bychla ale asi ne pořádně...
Ahoj, honem s tím něco dělej pokud tam není a není odkódovanej odpálíš motor, snejk umí odkódovat, ale řeší se to až je dpf vykuchanej, jinak bych ho tam nechal a proplách vapkou s přípravkama, hodní lidí je tady proti jeho odstranění nevím jak snejk, dále se dá regenerovat při jízdě zapomocí diagnostiky.
Renda1966 píše:Tak DPF byl vykuchanej ale nebyl odstraněný z počítače. Teď by to mělo být OK, tak uvidíme. Jinak s firmou jsem byl spokojený. Můžu doporučit.
Až do dneška, kdy se mi regenerace zase spustila...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak v pátek si ro zopakovali a doufám, že už se regenerace nikdy nespustí. Přehráli něco v počítači. Když to bude zase zlobit pojedu ke Snejkovi. Takhle mě to zlobí už se dva roky a nic se neděje.
Tak v pátek si to zopakovali a doufám, že už se regenerace nikdy nespustí. Přehráli něco v počítači. Když to bude zase zlobit pojedu ke Snejkovi. Takhle mě to zlobí už se dva roky a nic se neděje.