Ahoj,
za posledni 1,5m (najedu malo, tak 1tis km/mes) se mi POUZE dvakrat stalo, ze pri plynule jizde na nizky vykon, rovinka, rovna silnice, mi tak v 60km rychlosti auto zacalo cukat, nejdriv jsem myslel, ze vypadl nejaky valec, ale po chvili premysleni jsem citil, ze to jde jakoby od leveho kola, skoro jakoby jedno kolo pribrzdovalo po kazdem otoceni, trvalo to minutu, mozna dve..
kdyz jsem proslapl brzdovy pedal, prestalo to a jelo to normalne dal a cely den se uz neopakovalo, pokud zaradim neutral, nikde nic nepribrzduje, auto se rozjede z kopce bez potizi.
Dneska jsem si vsiml, ze LP kolo je vic zadelane od desticek a po zastaveni bylo teple (zastavil jsem asi 3min po tom cukani)
Nejspis se mi kouse desticka, lehce zvlneny kotouc.? (nemate nekdo zkusenost, poradite co zkontrolovat, proklepnout)?
Mam loni v zari menene desticky, tenhle vik chci prehodit kola, tak bych se na to rovnou podival..
diky moc za kazdy nazor, zkusenost
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.