Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 E53 3.0D automat

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
wwkkk

#1 Příspěvek od wwkkk »

Zdravim
1.Přidáváte něco do nafty aditivum ano ne jaky ?
2.Případně i něco do oleje motoru nebo převodovky ?
3.Po kolika kilometrech se mění olej v převodovce ?
4.Jak jsem pročítal forum odchazi převodovka . Ale nejde mi do hlavi jak si ničim automat co se dělá špatně když řadí automat ?
5.Pak mám automaticky rozsvěcení světel takže ve dne mi to nesvítí automaticky jde to předělat ? Nejlepši bych viděl dat tam agely eyes abych furt nevítil xenonama jak a co nebo kdo a za kolik to dělá?
6.Poslední jak dát auto do češtiny ?

dik z odpovědi
vlastnemec

#2 Příspěvek od vlastnemec »

1, do nafty VIF
2, do motoru nic nedávám jen castrol edge 30w40 nebo origo BMW LL 30w40 měním co 15tis vzduch a palivovej filtr každá druhá výměna všechny filtry, jestli jsi ještě nedělal je třba udělat oilseparator. Do převodovky se prý něco leje, tatíkovi tam něco dávali jeho kamarádi z cartimu osobně jsem nedával.
3, Všude je uvedené jinak někdo říká 120tis někdo 150tis, co jsem se posledně dozvěděl ZF první výměna 120tis každá další 60tis, GM nevím ale moc se to neotkulí.
4, Odchází GM u předface jelikož je poddimenzovaná, poface ZF je v pohodě platí pro 3.0d, ale zkurvit jde cokoliv, když vidím jak někteří jezdí s automatem tak se nedivím.
5, Jde to předělat, americké a jiné svícení, dělá se kódováním - JaraX,Snejk angeleyes - co se prodává stejně svítí na hovno - tohle bych neřešil.
6, Firem je spousta Ostrava Praha Brno stačí zadat do goooglu, ale pokud máš BMW a rvát tam češtinu a dělá Ti problém se těch pár věcí naučit no nevim nevim nechce se mi k tomu vyjadřovat.
Renda1966

#3 Příspěvek od Renda1966 »

wwkkk píše:Zdravim
1.Přidáváte něco do nafty aditivum ano ne jaky ?

tankuj kvalitní naftu v ČR je to u Benziny, nejlepší je Verva, já tam ještě přidávám letní a zimní VIF (je nejlepší z aditiv)
http://www.rommar.cz/exec/search.aspx?e ... e=Fulltext

2.Případně i něco do oleje motoru nebo převodovky ?

jak píše Vlasta

3.Po kolika kilometrech se mění olej v převodovce ?

Někde jsem četl, že ideální čas na výměnu je po 80 tis. km, záleží na teplotách v převodovce a jak dáváš automatu zabrat, jinak po výměně nezapomeň vždy smazat adaptace

4.Jak jsem pročítal forum odchazi převodovka . Ale nejde mi do hlavi jak si ničim automat co se dělá špatně když řadí automat ?

ničí se třeba tím, když na křižovatce vyřadíš, nebo když dáváš za jízdy třeba z kopce neutrál a pak zařadíš za jízdy, tím jí pohřbíš...

5.Pak mám automaticky rozsvěcení světel takže ve dne mi to nesvítí automaticky jde to předělat ? Nejlepši bych viděl dat tam agely eyes abych furt nevítil xenonama jak a co nebo kdo a za kolik to dělá?

Jak píše Vlasta

6.Poslední jak dát auto do češtiny ?

třeba tady: http://www.autacesky.cz/bmw/
nebo: http://www.auto-cesky.cz/index.asp?menu=787
ale je to zbytečné...

dik z odpovědi
wwkkk

#4 Příspěvek od wwkkk »

Dik za odpovědi .

co se tyče ty češtiny tak sem to asi špatně napsal těch pár hlášek co mám na palub. poč. je v pohodě .Spiš mě šlo o navigaci dát do češtiny jenže jsem zjistil že je dost zastarala . Takže by to spiš chtělo aktualni . Da se někde stahnout CD česky pak by to šlapalo v češtině ?
wwkkk

#5 Příspěvek od wwkkk »

ničí se třeba tím, když na křižovatce vyřadíš, nebo když dáváš za jízdy třeba z kopce neutrál a pak zařadíš za jízdy, tím jí pohřbíš...

todle by mě ani nenapadlo udělat .
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Killingman »

wwkkk píše:Dik za odpovědi .

co se tyče ty češtiny tak sem to asi špatně napsal těch pár hlášek co mám na palub. poč. je v pohodě .Spiš mě šlo o navigaci dát do češtiny jenže jsem zjistil že je dost zastarala . Takže by to spiš chtělo aktualni . Da se někde stahnout CD česky pak by to šlapalo v češtině ?

Češtinu asi neztahneš, ale třeba tady stojí 2.000 Kč MK 3(4) do češtiny...
http://www.menucesky.cz
wwkkk

#7 Příspěvek od wwkkk »

Killingman píše:
wwkkk píše:Dik za odpovědi .

Češtinu asi neztahneš, ale třeba tady stojí 2.000 Kč MK 3(4) do češtiny...
http://www.menucesky.cz

Dik
wwkkk

#8 Příspěvek od wwkkk »

Zkoušel jsem co se dá auta vytáhnout dalo to 218 km/h v Německu.
Po chvilce začla byt vevnitř cítit nafta když sem zastavil nebylo nikde nic vidět ani nic nekapalo vono tam je stejně do motoru prdlajs vidět.
Čím by to mohlo bejt stalo se vám to ?
wwkkk

#9 Příspěvek od wwkkk »

Co mě čeka a nemine
Začali mě občas piskat obě předni kola někdy to piská někdy ne . Čim to bude?
Odpovědět