Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 4.8 iS
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o uchyty - ty jsou v gumach jak pises a vlastni vibrace tak strasny nejsou. Jde o zvuk pri nasavani/vyfuku kompresoru.
Normalne je kompresor v ty bance ktera je kryta jeste hmotou, je pod rezervou a jeste dalsi podlahou. Je to slyset i kdyz sepne na svem miste. Kdyz ho vyndas a das ven tak je zvuk sakra slyset. Vsak uvidis sam. Udelal jsem si z polystyrenu krabici, druhou podlahu novou - jak zvukotesnou asfaltem s alobalem tak i molitanem. Stejne je to jak kulomet...
Ale ja jsem detailista, treba to co me vadi jinym vadit nebude
Normalne je kompresor v ty bance ktera je kryta jeste hmotou, je pod rezervou a jeste dalsi podlahou. Je to slyset i kdyz sepne na svem miste. Kdyz ho vyndas a das ven tak je zvuk sakra slyset. Vsak uvidis sam. Udelal jsem si z polystyrenu krabici, druhou podlahu novou - jak zvukotesnou asfaltem s alobalem tak i molitanem. Stejne je to jak kulomet...
Ale ja jsem detailista, treba to co me vadi jinym vadit nebude

- vlastnemec
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže podle sira Snejka je motor naprosto v pořádku a já jsem jen příliš velký uchyl, tudíž story pokračuje
))
Vlastnemec: Já ten kompresor nemám v kufru, ale pod vyjížděcí podlahou a ještě jsem si urobil další těsnící aparát z molitanu, polystyrenu a asfaltové hmoty s alobalem - stejně je to rachot
PS: Jinak jsem netušil, že podle chuti kapaliny se dá poznat taková spousta věcí

Vlastnemec: Já ten kompresor nemám v kufru, ale pod vyjížděcí podlahou a ještě jsem si urobil další těsnící aparát z molitanu, polystyrenu a asfaltové hmoty s alobalem - stejně je to rachot

PS: Jinak jsem netušil, že podle chuti kapaliny se dá poznat taková spousta věcí

-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
A o moc víc než předtím a nebo je to v toleranci? Uvažuju, jestli ten svůj nemám nechat předělat, tak by mě zajímalo, jestli to stojí za to a nebo ne.
Jinak doufám, že jsi s prací levnelpg 105% spokojen. Mě naladili konečně LPG tak, že o něm vůbec nevím a jezdím kolem 16/100 a to se s tím moc nemažu
Ten zvuk nad 4000ot mi za to nějak stojí nebo co...
Jinak doufám, že jsi s prací levnelpg 105% spokojen. Mě naladili konečně LPG tak, že o něm vůbec nevím a jezdím kolem 16/100 a to se s tím moc nemažu

Predtim jsem ho neslysel vubec a ted ho slysim no... Takze asi tak o 100% hlasitejsi to bude.
Ale jak rikam - dela to minimalne jen kdyz vypnu motor a po delsi dobe nastartuju... Nebudu to resit - lepe se to udelat stejne neda.
Jinak po prvnim natankovani jsem mel spotrebu 19,5l plynu a to byla zkusebni jizda do hor Most - Klinovec - Most sem tam plnej kotel... Od ty doby se najelo prd... Jak dojedu bombu tak to dotlacim a zprumeruju... Ja jsem zatim spokojen hlavne s kvalitou prace a s rychlosti/komunikaci... Urcite zajedu na doladeni...

Jinak po prvnim natankovani jsem mel spotrebu 19,5l plynu a to byla zkusebni jizda do hor Most - Klinovec - Most sem tam plnej kotel... Od ty doby se najelo prd... Jak dojedu bombu tak to dotlacim a zprumeruju... Ja jsem zatim spokojen hlavne s kvalitou prace a s rychlosti/komunikaci... Urcite zajedu na doladeni...
-
- Kontaktovat uživatele:
K tomu lpg- je to uz par let zpatky, co me v tom vezl kamos, ktery prodaval auta. Super motor ktery s tou x5 neuveritelne cvici. Jenze ten kamos mi taky rikal, ze to brutalne zere a zplynovat to udajne sice jde, ale posle ti to do kopru motor. Ted si nechci vymejslet, ale ze snad steny valcu jsou z nejakyho materialu (nazev nevim
), ktery to lpg po nejakym case jezdeni uppne rozezere....

-