vir2l píše:NADHERA! Rozepis se trochu chlape.. at si taky muzem plnit sny![]()
Co cena, co rok, co stav, co spolehlivost, co ceny nahradnich dilu, dostupnost?
Dikec
Lion píše:Možná co bych tomu do budoucna dal, tak to jsou NEW kolesa, tydlenc ty co tam máš jsou na takovou pěknou kárku "obyč "...
patras píše:jeste prozrad, jestli to neni tajny, kolik takova sranda prijde, kolik se do ni musi vrazit aby slapala ..... ja o ni vazne premejslim
Radek píše:patras píše:jeste prozrad, jestli to neni tajny, kolik takova sranda prijde, kolik se do ni musi vrazit aby slapala ..... ja o ni vazne premejslim
Ono je to ruzny, automaty jsou uz kolem 220 tisic, manualu je malo a kazdej si to vetsinou vic ceni. Ta moje me vyjde kolem 300 000,- A jak rikam zadnej zasadni problem tam neni, desticky a tlumice beru jako normalni konzumni vec.
LOPOLO píše:a jaka je realna spotreba? .. ne ze by to hralo nejakou roli .. jen me to zajima
Radek píše:LOPOLO píše:a jaka je realna spotreba? .. ne ze by to hralo nejakou roli .. jen me to zajima
Mam ji teprve necele dva mesice, najel sem s tim neco malo pres 3000km a prumer mam 15,7l/100km. Dalky jdou jet svizne kolem 13,5 a pri trose snahy i 12,5l. Dost vrazedny je mesto tam v poho kolem 25l/100km.
Radek píše:LOPOLO píše:a jaka je realna spotreba? .. ne ze by to hralo nejakou roli .. jen me to zajima
Mam ji teprve necele dva mesice, najel sem s tim neco malo pres 3000km a prumer mam 15,7l/100km. Dalky jdou jet svizne kolem 13,5 a pri trose snahy i 12,5l. Dost vrazedny je mesto tam v poho kolem 25l/100km.