Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E31 M70 - Heeelp

Vše o E31, G15
Zpráva
Autor
koudi

#21 Příspěvek od koudi »

nejak mi ta fotka nejde pripojit :cry:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zave »

posli mi ji na zave@seznam.cz ja ji sem dam...
Pavel

#23 Příspěvek od Pavel »

koudi píše:nejak mi ta fotka nejde pripojit :cry:

Skus ju zmenšit :wink:
koudi

#24 Příspěvek od koudi »

A, uz asi vim :D
Přílohy
test
test
Moje.JPG (36.96 KiB) Zobrazeno 3993 x
Zave
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zave »

no vida... :wink: Je pekna, teda jeste sem nevidel skaredou osmu... :D CHcelo by to zitra za svetla... :wink:
koudi

#26 Příspěvek od koudi »

Dik za cenne informace, dnes dorazily nejake dalsi dily, do patku snad mam vse. Uz se nemuzu dockat. Dneska mi to nedalo tak jsem mu trochu dal a stejny efekt jako minule :(
Pavel

#27 Příspěvek od Pavel »

možná by stačilo vyfotit to s bleskem,ale vypadá dobře i po tmě :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Zave »

Pavel píše:možná by stačilo vyfotit to s bleskem,ale vypadá dobře i po tmě :D

to prave s bleskem je... se mrkni jak sviti ta reflexni SPZka... Ale blesk je na takove veci slabej a navic kdyz takto zasviti ostre ta spz tak to je pak cele tmavsi...
Radek

#29 Příspěvek od Radek »

je tak na tuhle 850 jsem koukal v praze v bazaru a pak tusim stala v ostrave, nebo? :wink:
koudi

#30 Příspěvek od koudi »

Jojo, vyfotim ji zitra na svetle. Koupil jsem si kvuli tomu fotak :D . To proste neni jenom auto :D . Zere dost ale porad rozhodne min nez moje bejvala a ta mne teda tak nepovozila :D . I kdyz... :D . Ale ne. Je to lepsi nez sex.
koudi

#31 Příspěvek od koudi »

Ja ji koupil v Olomouci. Puvodni majitel se o ni asi moc nestaral. Ale nic lepsiho nebylo tak ja se o ni postaram. (ma prezdivku BOBIKA)
Radek

#32 Příspěvek od Radek »

no v praze byla jeste v dost peknym stavu novy gumy,cista,motor pekne bezel...chtel jsem ji koupit ale nez sem sehnal penize, tak zmizela....ted kdyz uz byli penize tak sem o ni zas uvazoval protoze sem ji videl na tipcars, ale nakonec sem koupil tu moji modrou
koudi

#33 Příspěvek od koudi »

Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je :D ) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou :D . Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.
koudi

#34 Příspěvek od koudi »

Mimochodem ta tvoje modra takhle vypada jak nova, krasavice.Tady v hornikove ma jeden taky takovou v manualu, stejny rocnik, ta ale vypada ze s ni nikdo nejezdil tak prvnich 10 let. za kolik ji koupil mi odmitl rict.Pry ji dostal. Ale je fakt moc krasna. Sice vinova metla ale tohle auto muze byt i ruzove a bude to PEKLO :D
Radek

#35 Příspěvek od Radek »

koudi píše:Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je :D ) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou :D . Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.

no jo no, je to preci jenom stary auto, ale co by pro to clovek neudelal :wink: me na ty moji ceka jeste taky dost prace....jo a co tam chces dat za spoilery? Jinak presne v tom autoimportu byla...
koudi

#36 Příspěvek od koudi »

Nejsem zastance, cim vic tim lip, mam rad jen decentni upravy. Libi se mi jedna sada od koenig. pripojim fotecku. Uz mam i firmu ktera by mi ji sehnala.
Přílohy
Takhle nejak bych si to predstavoval ale bez toho kridla. Prehanenim tohle auto clovek muze spiz zkazit.
Takhle nejak bych si to predstavoval ale bez toho kridla. Prehanenim tohle auto clovek muze spiz zkazit.
album_pic2.jpg (57.74 KiB) Zobrazeno 4014 x
koudi

#37 Příspěvek od koudi »

jinak nasel jsem jeste jednu perlicku. ale ta pro smrtelniky asi nebude :D
Přílohy
5,6 V12 Twinturbo
5,6 V12 Twinturbo
albumb_pic3.jpg (84.71 KiB) Zobrazeno 4010 x
Radek

#38 Příspěvek od Radek »

no jo no dinan bi-turbo :wink:
koudi

#39 Příspěvek od koudi »

Tak a ted zpatky na zem, jdu neco delat at mam hezke vanoce :D . Zitra dodam jeste nejake fotky za svetla. Jo a nikdy jsem na zadnem srazu nebyl ani na tuningu ale kdyby se neco delo tak bych se rad zucastnil. Treba pokecame
Pavel

#40 Příspěvek od Pavel »

Tady je jedna červená,byla v Hradci na tuningu
Přílohy
DSC03571.JPG
DSC03571.JPG (37.98 KiB) Zobrazeno 3987 x
Odpovědět