Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
850Ci pro vir2l
Musim taky pogratulovak k super kárce. Dnes jsem si tuto radost taky dopřál a přivezl jsem si z DE 850Ci akorát v automatu. Barva je zelená metla a béžovej itroš v lédru. Spotřeba mě docela překvapila, jel jsem po ose domu a průměr mezi 12.7 až 13.5, dálnice do 160km se zácpama a město se zácpama. Tak jsem zvědavej jak mi to dlouho vydrží 

Martinéz píše:ta alfa je uzasna.. jak se s tim jezdi a zije?
Ty máš slabost pro Alfy?Tak to máme společný,já je taky docela žeru,a 164ky hlavně

Martinéz píše:ta alfa je uzasna.. jak se s tim jezdi a zije?
Ty máš slabost pro Alfy?Tak to máme společný,já je taky docela žeru,a 164ky hlavně

Sorry za OT: Alfy jsou po BMW pro me z tech cenove dostupnejsich aut spicka.. Nez jsem koupil tohohle mazla,tak jsem jich taky par zkouknul.. Bohuzel jejich sportovnejsi motory hodne kaslou na spotrebu.. Byl jsem kouknout na uplne nadhernou vymazlenku 156 2.5i V6 z 98 za 155.. Nadherny auto,ale v praze za 16L zadnou divocinou je na me trosku ulet...
Jinak chci pogratulovat stastnemu majiteli 850... Je krasny, kdyz si nekdo splni sen.. I kdyz muj salek kavy jsou spis 6er, vic na me z nich dycha pure Bawor Power
Hodne stastnych a adrenalinovych kilometru bez nehod a zavad! At tenhle krasavec slouzi jak ma!!

Jinak chci pogratulovat stastnemu majiteli 850... Je krasny, kdyz si nekdo splni sen.. I kdyz muj salek kavy jsou spis 6er, vic na me z nich dycha pure Bawor Power

Hodne stastnych a adrenalinovych kilometru bez nehod a zavad! At tenhle krasavec slouzi jak ma!!