Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ahoj

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Tak jsem ode dneska majitelem 735i, r.v. 1998. Koupe to byla podivna, protoze auto ma o zub skocenej rozvodak, ale mechanici rikali ze motor je o.k., takze se to vyplatilo koupit. Pokud vse klapne tak v patek budu jezdit.
Mam dotaz - vybava je slusna, ale nemam telefon. Jak slozite je ho tam pridat ? (mam navigaci)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

mam tu pdf s postupem montaze, origo od bmw (stejnej styl co jsem posilal na dodelani navi, predelani navi na 16:9, dodelani tv modulu atd ), ale rek bych ten telefon prijde hrozne draho, jestli se nepletu tak tenhle rok to byla jeste prekuchana motorola, a je treba pouzit origo dily....
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

Spis jsem myslel ze se poohlednu po vrakovistich
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

hm to asi nebude moc nadejny, zkus spis nakey ebay a tak...
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

FilM píše:Tak jsem ode dneska majitelem 735i, r.v. 1998. Koupe to byla podivna, protoze auto ma o zub skocenej rozvodak, ale mechanici rikali ze motor je o.k., takze se to vyplatilo koupit. Pokud vse klapne tak v patek budu jezdit.
Mam dotaz - vybava je slusna, ale nemam telefon. Jak slozite je ho tam pridat ? (mam navigaci)

4au ,tak to ti blahopřeji k tvému kupu.tak dneska už deš na to co?Přemejšlím taky vo E38 (740-6kvalt,750).Prosím tě co si vo těch kárách myslíš a za kolik si to pořídil ty?Nezapomen napsat jak ti to šlape :wink:
Anonymous

#6 Příspěvek od Anonymous »

FilM píše:Tak jsem ode dneska majitelem 735i, r.v. 1998. Koupe to byla podivna, protoze auto ma o zub skocenej rozvodak, ale mechanici rikali ze motor je o.k., takze se to vyplatilo koupit. Pokud vse klapne tak v patek budu jezdit.

4au ,tak to ti blahopřeji k tvému kupu.tak dneska už deš na to co?Přemejšlím taky vo E38 (740-6kvalt,750).Prosím tě co si vo těch kárách myslíš a za kolik si to pořídil ty?Nezapomen napsat jak ti to šlape :wink:
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Ivo »

darmon píše:hm to asi nebude moc nadejny, zkus spis nakey ebay a tak...

jo na vrakáčích to asi neseženeš ono ani zkoro žádnej jinej díl na E38 tam nemají jen nějaké drobnosti :D :(
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

Ten vrakac byl myslen obrazne :-) znamy nejaky bourany veci rozebira pro potreby sveho servisu, tak treba neco bude.
Jinak Bawo byl velky kompromis. Nikdy jsem tu znacku moc nemusel. V garazi mi porad jeste stoji AUDI S4 a AUDI mi bylo vzdy sympatictejsi. Ale mam problemy s krcni pateri kdyz ridim, tak jsem potreboval megapohodlne auto a na dlouhe cesty (po meste jezdim na skutru), takze volba nejdriv padla na A8. Jenze jsem zjistil ze se nevejde do garaze a hlavne do pul milionu jsou vetsinou pekne zmuchlane a nic moc stav. Mercedes se mi vrcholne nelibi, taze volba padla na bawora. E38 mi prijde celkem elegantni, tak jsem zacal hledat. Nakonec jsem sehnal 735 r.v. 1998, nikdy nebourana (mel jsem to v servisu pred koupi), velmi dobra vybava (8pytlu, steptronic, navi a ostatni nesmysly :-)) a diky tomu problemu s motorem jsem uhadal vybornou cenu. Ted jeste aby klapla oprava. Jinak proti audi - libi se mi vybava, mekci perovani a celkem me prekvapil podvozek, vyrazne nizsi ceny servisu a nahradnich dilu. Proti - neni to quattro a nesmysly jako DSC jsou jen pomocna hul ktera to nezachrani, mensi vykon, pomalejsi prevodovka, vyssi vaha.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od darmon »

se tu ty e38 nak rozjizdej, ze bych zrusil sve predsevzeti ze nebude e38 ani zadne jine auto dokud definitivne neumre e32 a zajel pro ni do nemec asap :)
Odpovědět