poradite jake desticky pro 725tds? koupil jsem ferodo a moc to nebrzdi, byly tam no name a brzdilo to super. Vim mohl jsem koupit original v BMW ale....
ignor píše:poradite jake desticky pro 725tds? koupil jsem ferodo a moc to nebrzdi, byly tam no name a brzdilo to super. Vim mohl jsem koupit original v BMW ale....
No ty no name byly asi hodně měkké a proto brzdily,ale asi moc nevydržely.No sedma docela váží tak nevím jestli by se ti ty originály nevyplatily....
hm, u vas v autoshopu. Ja byl v Elitu, nabidli mi nejake za za 4.900,- a pak nejake spanelske no name za 1.700,-. Ty prní se mi zdali drahe a tech druhych jsem se bal. ATE pry nemaji.
kupuju zasadne bedix/jurid (autobenex) bendix musi mit oznaceni /B a jurid /J tzn ze je orig smes vetsinou ferodo, to samy ma i kucas ale prozmenu /g n /H a ty jsou pekelne drahy
ty dalsi moc neberu
pokud vim origos je textar ale ten u nas k dostani pouze vhorsi smesi - i kdyz katalog pise jinak
ATE je v 50% orig kvalita takze zkusit
cislo smesi je na desticce drobnym pismem...
mno ja do toho svyho /e34 530i/davam ate a jsou relativne v cajku,remsa nic moc,textar dobry kdyz sou zahraty...origos brzdej znatelne lip a min vadnou-taky znatelne nicmene ate sou za dobrou cenu a celkem vydrzej i kdyz ted mi odtekly neznamo kam trochu jsem poprasil na dalnici a pak okresky bajvoko 20krat ze 230-250 na 60 a tak a mely toho dost...zkratka ubylo no...kamos se zehlickou medem je schopnej udelat desky praha brno a zpet....