Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

chiptuning

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
FilM
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od FilM »

Ciao. Tak uz jsem zase BMW positive. Mel jsem tri mesice E38 735i v plne palbe kterou jsem koupil v AutoESA. Pri lustraci se vsak zjistilo ze auto jezdi na papirech z jineho, takze to byla na 99procent corka. Bazar mi po jistych peripetiich vratil penize i to co jsem do auta nainvstoval, a auto jsem vratil. Jake bylo me prekvapeni kdyz druhy den stalo "na placu". Uz tam neni, predpokladam ze si ho nekdo koupil....to jsou ta 100procentne proverena auta.
Zjistil jsem ze uz muzu mit jedine zase sedmu, takze uz tyden sedlam 730dA r.v. 2001. Jede to fantasticky, ale znamy mi nabidnul ze mu zbyl chip AC-schnitzer z jeho E39 kterou prodal. Ma nekdo zkusenosti s nachipovanym dieselem ? ma to mit cca 240 PS, bojim se zivotnsoti.
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Jo s těma bazarníkama to je teda pravda.Divím se že ti nedělali žádný problémy s vrácením.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

jen se chci zeptat, to jsi koupil auto co melo jinej vin nez v technicaku ?
milo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od milo »

neparkoval jsi s tou sedmou casto ve stepanske - P1? casto tam nejaka z autoesa 735 stala ... pekny kousek to byl :)
FilM
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od FilM »

Jojo, ve Stepanske mam kancelar. Cerna 735i na AC schnitzer kolech to byla. Cest jeji pamatce. Ted mam sedou 730dA, jedna z poslednich E38.
Ad VIN: ne, vse sedelo. Jen celej ten pherson na kterym je VIN tam byl velmi dobre navarenej z jinyho auta. Vse sedelo, temer i vybava - az na sibr. Nicmene vcera jsem se dozvedel ze prestoze AUTO ESA jiz maji auto dovno vracene, podepsali jsme papir o ukonceni financovani tak nezrusili smlouvu u GE. Takze zitra budu delat husto. Lidi bacha, nerad pomlouvam, ale ten pristup byl fakt divnej.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

boze,t ak to bylo jen auto dotahly a postaveny na jinejch papirech, takovejch aut je 1/3 republiky
milo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od milo »

kazdy den jsem okolo te tve kary chodil do worku :) permanentne mi vrtali hlavou ty 4 vyfuky ... ty napravo byli "slepe" koncovky, nebo tam byl nejaky jiny tlumic?
FilM
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od FilM »

Darmon: r.v.1998 pritazenej a postavenej na jiny papiry ? nesmysl Tohle auto bez problemu prihlasis.
FilM
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od FilM »

milo: proc falesny ? ma to preci normalne 2 vyfuky (ktera e38 nema ? snad 725tds mozna ?), stejne jako moje soucasna 730dA. Na konci byly akorat dvojte koncovky STC. Vypadalo to docela dobre.
Ted mam seriovku u ktery nejsou laufy videt vubec a je pokoj :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od darmon »

FilM píše:Darmon: r.v.1998 pritazenej a postavenej na jiny papiry ? nesmysl Tohle auto bez problemu prihlasis.
staci aby to bylo dotazeny lehce tukly a uz to neprishlasis. V momente kdy to nekdo oholil nebo koupil tukly a deklaroval na celnici jako nahradni dily tak to do provozu nepusti a musis mit jiny doklady. Coz se u takhle drahejch aut z 99% vyplatilo. Za predpokladu ze to bylo dotazeny pred vstupem do EU.
FilM
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od FilM »

Mno kazdopadne je to levota a to u ne zrovna levnyho auta neni idealni. CEBIA tomu dala 5kovou lustraci, tim padem to nikdo neleasne ani na to neda uver. Kdyz na to prijdou na hranicich, tak je z toho taky polizanice. Sorry, ale tohle je proste k nicemu. Pokud je to auto na vnitrostatni linky, tak to meli rict.
FilM
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od FilM »

Nicmene jsme uz trochu offtopic.
Fakt nikdo nemate zkusenosti s tim chipovanim ? Pochopitelne to nemusi byt sedma, 530d je mnohem vic, takze chipnutych jich taky musi jezdit spousta.
Odpovědět