Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
střešní nosič na e 32-už ho mám
-
- Kontaktovat uživatele:
No nic proti ale daji se sehnat i za 852korun...
a do 2tisic je jich tam jak na**anych...
mrkni sem http://www.nonekupto.cz/ zadej tam stresni nosice, auto a uvidis... 

darmon píše:mel jsem nebo mam, stoprocentne jsem ho dostal s autem, a stoprocentne jsem ho s autem ted nepoustel protoze jsem na nej zapomnel, dal jsem s tim jen letni kola. Ale kde kurva je. Byl to origo bmw. (ostatne jak kluci ocenovali, komplet origo naradi bmw)
tak koukej hledat,času mam dost,nechci tahat lyže vevnitř,
BUDU DOUFAT

Zave_M50 píše:No nic proti ale daji se sehnat i za 852korun...a do 2tisic je jich tam jak na**anych...
mrkni sem http://www.nonekupto.cz/ zadej tam stresni nosice, auto a uvidis...
seš si jistej ,že tam ze starý 7mi pasuje?
jinak tyhle stránky sem viděl
-
- Kontaktovat uživatele:
Kubajs píše:tak mi to prosím zjisti,těžko bych jim ho vracel
jinak bych nejradši ten origo,ale to je jasný
tak ho kup od Darmona... Jemu urcite na nic nejni a ty ho potrebujes, takze radost na obouch stranach...

jako je problem ze nevim kde je, ja ho nikdy nepouzil, nevim na co ho predchozi majitel mel, takze asi tak, v dobe kdy jsem kupoval bmw tak jsem bydlel este s tehdejsi pani darmonovou ve venkovske zemanske usedlosti, dneska ziju v malometraznim byte a vsechny kramy jsou ruzne po lidech a nemam sebemensi tuseni kde je co. Zvlast veci co nepotrebuju. U mne to vypada asi nasledovne. volam osobe A " hele nemam u tebe letni kola ?" osoba A " ne nemas, ale uz rok a pul tu je tvoje prevodovka co si rikal ze si ji za tejden odvezes"
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ho objednal u Bohma před rokem, to je tady: http://www.stresninosice.cz/shop/nosice ... 0d134197e5
a jsem nad míru spokojenej. Stál sice 2220,-, ale má to zámek, což Neuman za 2500 nemá a Thule je moc drahý. Osobně bych pod 2000 nic nehledal, pokud ti ho Darmon neprodá. Pokud je to origo, tak bude bezkonkurenčně nejlepší.
Moje zkušenost z Bohma (Je to výrobce svého zboží zn.:Bohm a má v nabídce i výrobky konkurenčních firem jako Thule, Kamei, Neumann apod. ):
1/Objednal jsem a dal jim číslo na mobila.
2/Druhý den volali a že to odesílají.
3/Bylo mi sděleno, co udělat, aby bylo upnutí na auto co nejspolehlivější.
4/Za dva dny byl balík doma i s českým návodem na montáž.
(Komunikace se zákazníkem na vysoké úrovni a to já cením.
Není to jen objednat podle fotky na internetu a čekat na dodání, jak to bude vůbec vypadat a pak studovat nějakej návod Made in China přeloženej Vietnamcem žijícím v Čechách.)
V neposlední řadě je to Českej výrobce, kterej převzal technologie výroby ze západu a dál je vyvíjí a zdokonaluje. Podobnejm firmám já fandím.
Doporučuju.
a jsem nad míru spokojenej. Stál sice 2220,-, ale má to zámek, což Neuman za 2500 nemá a Thule je moc drahý. Osobně bych pod 2000 nic nehledal, pokud ti ho Darmon neprodá. Pokud je to origo, tak bude bezkonkurenčně nejlepší.
Moje zkušenost z Bohma (Je to výrobce svého zboží zn.:Bohm a má v nabídce i výrobky konkurenčních firem jako Thule, Kamei, Neumann apod. ):
1/Objednal jsem a dal jim číslo na mobila.
2/Druhý den volali a že to odesílají.
3/Bylo mi sděleno, co udělat, aby bylo upnutí na auto co nejspolehlivější.
4/Za dva dny byl balík doma i s českým návodem na montáž.
(Komunikace se zákazníkem na vysoké úrovni a to já cením.

V neposlední řadě je to Českej výrobce, kterej převzal technologie výroby ze západu a dál je vyvíjí a zdokonaluje. Podobnejm firmám já fandím.

Doporučuju.

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a teď jsem koukal na jejich stránky a pro E34 a pro E32 do roku 94 mají jinej systém uchycení. Pro E34 system A a pro E32 do roku 94 system C, takže stejnej ten nosič nejni. Pro E32 se systemem C je cena 2500,-Kč. Pro E32 od roku 94 je zase systém A a je stejnej jako u E34. Cena 2220,-Kč.
Nevim, jakou E32 máš, tak se tam podívej.
Nevim, jakou E32 máš, tak se tam podívej.