Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M30B30 - nevím si rady, taky cukám.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Manag7er

#1 Příspěvek od Manag7er »

Zdarec CHLAPI!,

mám menší problém a nevím co to může dělat. Při otáčkách v rozmezí 1800-3000 to mírně pocukává, pak slabá prodleva a zhruba od 4500ot. to má brutální zátah, který to nikdy nemělo. Mám nové tyto věci: lamdu, palec, víko roz., čidla teploty, svíčky, potenciometr škr. klapy. V registru závad není žadná chyba, kabely, vaha vzduchu a senzory polohy kliky + vač. jsou proměřeny a jsou O.K. Jediné co jsem v poslední době na autě dělal, byla výmena chl. kapaliny (Castrol). Hlavně nechápu ten nárůst, jak by jse změnila mapa nebo něco. Nikdy jsem trojku plynem neutrh (vzadu je 255/40-17) a teď mi to připadá jak bych měl nitro :lol: .

Jo,ještě jedna věc, mám otevřené sání (kit K&N 57i).

Díky za každý názor.

Čau
psena
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

Gratuluji, takovou poruchu chci taky, az na to prijdes tak nam to sem napis! :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

mam pocit ze vim cim to je, az se z toho dostanu tak skusim napsat neco srozumitelnyho
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

darmon píše:mam pocit ze vim cim to je, az se z toho dostanu tak skusim napsat neco srozumitelnyho

Mistr řemesla... 8) mistr lajnař... :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

darmon píše:mam pocit ze vim cim to je, az se z toho dostanu tak skusim napsat neco srozumitelnyho

kua darmone, posledni dobou jsi snad nebyl u pocitace "cistej" :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

patras píše:

ne :) nebyl.
Manag7er

#7 Příspěvek od Manag7er »

Tak chlapi a je to v pr... ,

nitro už asi došlo :) , výkon nad 3500ot. skoro žádný, hlásí mi to vysokou teplotu, ale v reálu je teplota O.K., čidla jsou nová a měřil jsem je. Tědˇ to při 1/4 plynu kolísá, na volnoběh běží nepravidelně. O víkendu si půjčím druhou ŘJ a prubnu to, jestli náhodou, jinak nevím :cry: . Vstřiky neukapují, reg. tlaku paliva je nový, mám nové pal. čerpadlo ( akorát není s tlumičem pulsů) Ještě skočím za kolegou na ME, jestli je toto good.

Mějte se, čau a dík.
Martinéz

#8 Příspěvek od Martinéz »

patras píše:

neni nad to prijit v noci ke kompu vykourenej, vzit si naky nekombinovatelny pozivatiny a zaseknout se 8)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od darmon »

jako je mi lito, ale este sem se na to nepodival, ja na ty auta nemam cas. jako fakt, ted tu byl lopolo, zdrzel se od sedmi do jedenacti, abyste mi verili, ze mam fakt hodne prace :lol:
Odpovědět