Zdravim, potreboval bych poradit ohledne zamku. Vykradli mi auto a vylomili zamek (zrovna u ridice). Tak jsem se chtel zeptat jestli mi doporucujete zaslepit zamky a nechat pouze zamek v kufru a jinak na dalkove ovladani. Nechci mi zase od kazdeho zamku jiny klic a zase menit vsechny zamky.. Predem diky za kazdou radu nebo nazor.
jojo jednu zadelej a druhou jen zaslep... treba tak ze dyz sundas ten plastovej (nebo kovovej) kryt kolem zamku tak pres to nalep cernou pasku a pak to predelej tim krytem zase zpet... a nikdo neopzna esi tam mas zamek... a pak staci zatlacit a protrhnes tu folii a odemces si to... tak to mam ja... jinak pokud prolezes skivakem tak ses u me borec a muzes si zavarit i okna
Co myslis ze jsem byl ted delat?! Jo byl sem v aute
Dobre mas pravdu, nejde tim prolezt.. Ale musim vyvratit Tvoje tvrzeni - hlava prosla ale to je tak jediny.. Me to nikdy neprislo ze je to tak maly... Jako v zivote
To víš, praxe... Dá se to ještě otevřít přes skivak, když prostrčíš dlouhou tyčku a nakonci budeš mít vybrání na čudlík od dveří..Pak se to dá tím vytáhnout a odemčít..
Prolézt to jde ale chce to být trochu had a raději si nějak zajistit víko kufru aby se nezavřelo a někdo nezůstal v tom kufru to by byla celkem prdel. s tou tyčkou je to pěkná blbost protože to máš většinou zamknuté na double lock a nevytáhneš to. U E34 sem to prolez e32 ne ale díky bordelu v kufru.
Jo de to uplne v pohode... Ale nevim nevim kdyby se do dalkovy rozbilo (v pripade ze bych mel zavareny zamky) tohle delat treba nekde na namesti nebo treba pred skolou Myslim ze by to nemelo chybu.. No ten jeden nezaslepenej zamek to jisti
Jo tak to by slo )) Uplne pohoda... Ze ji teda pozdravuju
No nevidel jsem ho, takze nevim.. No ja sem mel jedinej problem s ramenama, ale dal jsem to.. Myslim ze mit jeste neco vic na sobe (lyzarskou kombinezu) tak bych to vazne neprolez...
Jason píše:Jo tak to by slo )) Uplne pohoda... Ze ji teda pozdravuju
No nevidel jsem ho, takze nevim.. No ja sem mel jedinej problem s ramenama, ale dal jsem to.. Myslim ze mit jeste neco vic na sobe (lyzarskou kombinezu) tak bych to vazne neprolez...
A ségra měla co na sobě? Jenom tanga? Kdyžtak jí řekni, že mam doma taky dobrou prolejzačku.
Jason píše:Jo tak to by slo )) Uplne pohoda... Ze ji teda pozdravuju
A ségra měla co na sobě? Jenom tanga? Kdyžtak jí řekni, že mam doma taky dobrou prolejzačku.