nevíte něko jestli nemá E23ka s něčim stejnej podvozek nebo pružiny chtěl bych auto vepředu snížit a nevi vubec kde se dozvědět náký ceny nebo náký info???
Flexu radeji nech napokoji a poptej se na vrakalu nanizsi pera, ale myslim ze budou stejny jako na e32... Radek je ted prodava snizene tak mu kdyztak napis at ti je omeri a uvidis esi tam pasnou...
no jasný já nechci mít ještě utahanější a měkkčí podvozek chci aby byl tvrdší a nizkej a ne opak....leda je nahřát stlačit a a nechat schladnout to by šlo ale mužou zase prasknout....
no co na tom mužeš skurvit???maximálně když se to dá na autí tak praskne což bych nechtěl ale táta má celkem praxi s nahřejvánim kovů takže to nenahřeje tak že by se to přetavilo........
BMWAK píše:nevíte něko jestli nemá E23ka s něčim stejnej podvozek nebo pružiny chtěl bych auto vepředu snížit a nevi vubec kde se dozvědět náký ceny nebo náký info???
to by me taky celkem zajimalo, sice ji asi nebudu snizovat ani pritvrzovat, kdyz tak jen decent, ale spis stojim o originalni podvozek (asi by to chtelo novy pruziny, tlumice i stabilizery) ale to je asi racha co? Nemate nekdo predstavu kolik to tak muze stat
V Elitu kvalitní péra Lesjöfors, objednávka tak 14dní a cena za všechny 4 je 10037,- vč. DPH, když vezmeš 4ks ukecáš je na lepší cenu, tak
20-30% dolů. Pera mají naprosto stejnou charakteristiku jako originál.
(švédská kvalitní ocel!)
Manag7er píše:V Elitu kvalitní péra Lesjöfors, objednávka tak 14dní a cena za všechny 4 je 10037,- vč. DPH, když vezmeš 4ks ukecáš je na lepší cenu, tak 20-30% dolů. Pera mají naprosto stejnou charakteristiku jako originál. (švédská kvalitní ocel!)
Lesjofors to sem este neslysel, fakt sou dobry? Fakt je, ze Svedky veci byvaj dobry
mno radek mi nabízel náký ze e32ky i mi napsal jak sou velký ale ještě sem to nezměřil snad zejtra...no mě příjde že je ta moje sedma moc vysoko a hlavně zadek je utahanej:-/
BMWAK píše:mno radek mi nabízel náký ze e32ky i mi napsal jak sou velký ale ještě sem to nezměřil snad zejtra...no mě příjde že je ta moje sedma moc vysoko a hlavně zadek je utahanej:-/
podle me to tak trochu i ma vypadat, ale ne tolik, ja mam ten samej problem, predek je vyssi nez zadek a vypada to blbe, ja tam mel tazny a jestli za tim autem nekdo tahal lod nabo kone, tak je to jasny - proste je to nakloneny dozadu - a to chce pruziny kdyztak napis jestli tam pasujou ty z e32
prave ze e23 ma takovou image..skoro jako citroen DS..predek nasranej zralok a zadek lezi a navic i ta silueta se svazuje.. je to proste tak hnusny, az je to krasny
Martinéz píše:prave ze e23 ma takovou image..skoro jako citroen DS..predek nasranej zralok a zadek lezi a navic i ta silueta se svazuje.. je to proste tak hnusny, az je to krasny