No me by stacila jenom ta sestra Ja mam jeste jedno auto, ale to je koktavka (o tom tady radeji nemluvit). Na zimu je to dobry, tady na Sumave 4x4 vyuziju docela casto... Ale jinak BMW je BMW
Mám další nápad jak se zbavit zámku sundat tu krytku okolo kliky dát pryč zámek a nasadit tam krytku ze zadních dveří kde není díra na klíč a je to mám to tak a je to v poho manualní kliku plánuju že dám k řidiči tak se mi nestane že se nedostanu do auta.
martinmasat píše:Mám další nápad jak se zbavit zámku sundat tu krytku okolo kliky dát pryč zámek a nasadit tam krytku ze zadních dveří kde není díra na klíč a je to mám to tak a je to v poho manualní kliku plánuju že dám k řidiči tak se mi nestane že se nedostanu do auta.
martinmasat píše:Mám další nápad jak se zbavit zámku sundat tu krytku okolo kliky dát pryč zámek a nasadit tam krytku ze zadních dveří kde není díra na klíč a je to mám to tak a je to v poho manualní kliku plánuju že dám k řidiči tak se mi nestane že se nedostanu do auta.
nejde, zapomen na to, zkousel jsem to loni kdyz mi vybrali auto, muj plan byl jeste zadni krytku zevnitr zbrousit a nechat pod tim u spolujezdce zamek, ze kdyz bude fakt pruser, tak obetuju krytku a poskrabany dvere ale odemknu si klicem. A vono hovno, zadni je z vnitrni strany jina, Ma jinak uchyty... proste nahovno.