Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ohlašování rozsvícených světel

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
RostaO

#1 Příspěvek od RostaO »

...chlapaci, milacci. Mam E32, rok 1989/90. V minulem vozejku E34 mi to hlasilo rozsviceny svetla pri vyndani klicku ze spinacky takovym prisernym mrcenim pod volantem. Domnival jsem se, ze 32ka bude mit nejaky podobny priblbly system. A ono nic. Nechce si to se mnou povidat ani pri otevreni dveri ani vyndanim klicku ze spinacky. Predpokladam, ze to takove auto melo uz v zakladu, takze tudite nekdo, kde muze byt problem?

Prosim, prosim....(hlavne sedmickoveho technickeho guru Darmona)

Dik.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

no dela to pouze kdyz mas check control nebojaxe to pise a ten byva bud samotny nebo u velkeho komplu... ale to precij sedma ma... :roll:
RostaO

#3 Příspěvek od RostaO »

Check Control mam, ale kompl nemam, jen debilni analogovy hodiny. Ma to vliv?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

RostaO píše:Check Control mam, ale kompl nemam, jen debilni analogovy hodiny. Ma to vliv?

no tak to by melo jit... Psena mel check a k tomu ty hodiny (digi hodiny, datum a teplota) a slo mu to...
a jak to ze v sedme jsou analog hodiny? to sem snad jeste nevidel...
kutil

#5 Příspěvek od kutil »

to víš šetři se všude viděl jsem už taky asi 2 kusy a to trubitko je myslim v budíku na plošňaku vypadá to jako male relé
RostaO

#6 Příspěvek od RostaO »

OK, asi tam kouknu, abych se nekam posunul
psena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

ten reproduktor myslim jeden mam, je to pod volantem uplne u u dveri, aspon v E 34, myslim ze u sedmy to bude stejny.Zkusim se po to repracku podivat.Ale tusim, ze je v aute a auto u lakosa...
Milda

#8 Příspěvek od Milda »

Namontuj si automatické rozsvěcování světel a maš pokoj.Nastartuješ-svítíš,vypneš motor-zhasneš,ty nééé,světla. Investice 350,-kč a tři hodiny práce.Puvodni funkce vypínače je zachována,pokud chceš ovládat ručně přepneš vypínač a automatika je vyplá.Já to mám a je to super.
RostaO

#9 Příspěvek od RostaO »

Milda píše:Namontuj si automatické rozsvěcování světel a maš pokoj.Nastartuješ-svítíš,vypneš motor-zhasneš,ty nééé,světla. Investice 350,-kč a tři hodiny práce.Puvodni funkce vypínače je zachována,pokud chceš ovládat ručně přepneš vypínač a automatika je vyplá.Já to mám a je to super.

...tak na to vazne se*u. Nechci do auta zadny bastl, jen to co tam patri a co tam ma smysl.
martinmasat

#10 Příspěvek od martinmasat »

Repro je pod volatnem v tom plastu nacvaklej plastovejma pacičkama ale taky už sem se s tímhle setkal a problém nebyl v tom že by to bylo odpojený nebo to tam vůbec nebylo ale byl ůplně někde jinde prý na to mám vliv jeden z modulů co je pod zadní sedačkou licht module nebo nějak tak a mělo by to jít i pokud tam nemáš bc je to záhada v některém autě to jde a někde ne.
Odpovědět