Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Destovej senzor
-
- Kontaktovat uživatele:
to jsi spatne pochopil i sebebohatejsi frajer premysli nad co nejlepsi investici, proc bych mel krmit debilky v bmw kdyz muzu mit to same, nebo lepsi za mene ? fakt na autu nesetrim, z toho uz jsem taky vylecenej
pokud by tu nekdo rekl ze origo jsou lepsi tak nevaham, ale ze zkusenosti vim ze origo neni vzdy nejlepsi v pomeru cena/kvalita a proto jsem vytvoril tamten thread
btw co znam lidi ktery penize opravdu maji, tak premysli jak ja rikam, protoze jinak by prachy uz davno nemeli
v poho kazdy ma sve dny

btw co znam lidi ktery penize opravdu maji, tak premysli jak ja rikam, protoze jinak by prachy uz davno nemeli

v poho kazdy ma sve dny

-
- Kontaktovat uživatele:
Hitman píše:to jsi spatne pochopil i sebebohatejsi frajer premysli nad co nejlepsi investici, proc bych mel krmit debilky v bmw kdyz muzu mit to same, nebo lepsi za mene ? fakt na autu nesetrim, z toho uz jsem taky vylecenejpokud by tu nekdo rekl ze origo jsou lepsi tak nevaham, ale ze zkusenosti vim ze origo neni vzdy nejlepsi v pomeru cena/kvalita a proto jsem vytvoril tamten thread
![]()
v poho kazdy ma sve dny

-
- Kontaktovat uživatele:
Hitman píše:no vidis ze se domluvime
Jiná věc jsou ceny náhradních dílů u BMW. Když si vemeš třeba díly na E30ku: Kdyby jsi si všechny koupil podle jejich ceníku a složil si z nich nový auto, tak tě vyjde na cenu vyšší než je tvoje sedma i přes to, že za ojetou E30 dáš v bazaru ca50k. Je škoda, že je nereálné, aby se cena náhradních dílů (kterých mají na skladě tisíce kusů) vyvíjela podle cen aut, které jsou v provozu. Nemyslím tím, že třeba sada stírátek, které u nového auta stály 2000Kč bez DPH budou prodávat za 200korun, ale já nevim třeba za 1200Kč. Určitě by BMW nedávalo tolik příležitostí druhovýrobcům a prodali by dílů daleko víc a tím i víc vydělali.
Nevíte někdo, co se dělá s náhradními díly na určitý typ auta, které končí svůj provoz? Předpokládam, že jdou do šmelcu a nechají se jen v minimálním množství.