no ja som teraz do tej svojej vrazil asi 50k a to sa robili len zakladne veci, oleje a kvapaliny, sviecky, kotuce, platnicky, tlmice /bez EDC a Niva/, kolesa, chladic,
do motoru sahat nejdem ten ide ako hodinky, len trochu citit vybracie kardanu a este musim dat opravit spodky dveri, vymenit vsetky brzdove hadicky a aj palivovu, a treba mi aj do zvysku podvozku zainvestovat, lebo mi to bucha a na jar asi cele nastriekat /ale neviem isto lebo neni to az take zle/ , teda ak budu financie samozrejme
fotobobo píše:Auto dobry, taky drzim palce ale porid si lepsi fotak, na ty fotky se neda koukat. Neni tam vubec zadna ostrost.
ted cpe skvaru do kary a na fotak sere hlavni je kara...pak az nakej fotak
Tohle fotim jen tak mobilem, na fotak si nikdy nevzpomenu, nebo jsem linej. Jinak fotam mam celkem dobrej... canon eos 350d + 18-55,75-300, 2gb CF... setrim ho az bude bawor hotovej.
Popravdě řečeno jsem koupil Bmw M5 E34 rv.90 v super stavu, a jakmile dodělám tuhle E32, tak se pustím právě do ní. Nebude na ní sice tolik práce, ale stejně...
vcera nam jedna e32 stala na parkacu, tak sem si na tebe hned vzpomel je to fakt krasnej parnik! Hlavne cumak se svetlama je best!
Jinak mas uz peknou sbirku
DAVe píše:vcera nam jedna e32 stala na parkacu, tak sem si na tebe hned vzpomel je to fakt krasnej parnik! Hlavne cumak se svetlama je best! Jinak mas uz peknou sbirku
Maj svoje kouzlo tyhle kočičky, já to říkám pořád...