Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rekonstrukce BMW 750 iAL E32 - Fotoseriál :?
-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Memory píše:Fugo píše:napiš co potřebuješ ,zítra s ním budu mluvit (dnes byl na chatě)
zadní plato, bc, čalounění (koberce) kufru, přední náraník,zadní nárazník (nebo jen nějaké díly z nich)
Predni naraznik na e32 mam, jestli chces teda na e32. Necham za levno, zabira misto
a za levno je kolik?

-
- Kontaktovat uživatele:
mimo jiné mi u M5 nějak netěsnil spojkovej váleček, tak mi vychcala kapalina, pedal tak visi na podlaze a musim to dát nějak brzy dohromady...
Takže mě čeká výměna výše uvedeného, destičky, kotouče, vůle řízení, lanko plynu, odvzdušnit brzdy... uf...
Hlavně to nějak odtáhnout do dílny... tak se mi tam alespoň potkaj oba baworáčci
Takže mě čeká výměna výše uvedeného, destičky, kotouče, vůle řízení, lanko plynu, odvzdušnit brzdy... uf...
Hlavně to nějak odtáhnout do dílny... tak se mi tam alespoň potkaj oba baworáčci

Jawak píše:Ony existují i 6ky na které se téměř nemusí sahnout, ale to člověk musí mít kliku, být ve správný čas na správném místě...
Tohle je 6CS/1, EZ 06/1979, najeto 245tis km, původní lak, téměř bez škrábance, nezbastleno, jen se mě nelíbily kola Ronal 16" z roku 1981, tak jsem je nahradil originálnějšími
http://www.pixum.de/members/baworak/?ac ... 2ca9728880
Já byl v pravý čas na netu a za dva dny byla doma a manželce jsem to sdělil o týden později, aby ji nezbylo nic jiného, než se s tím smířit.