Tak stojí před barákem... cesta z frýdku byla pohodová, autí jelo dobře, jen při ustálené 90 km a 2000 ot to má jakoby "díru" neví jestli to má přeřadit nebo ne... nevím jestli to je normální, ale jinak paráda...
mno tak přidej lehce nad 90 a ono se to rozhodne:). mě to taky zařadí při 90ti dycky 4ku, ale jak jedu 90 přesně a je to třeba lehce do kopce tak si radši pořád drží trojku. někdy mě s tim ten automat pěkně štve ale tak vytahneš to tak na kilo, on si přeřadí a když pak budeš držet 90 tak si nepodřadí, ale nesmíš pod 90 jít... pak tam foukne zase trojku bídák jeden pokud nejedeš z kopce. to ji tam da asi v 80ti... no čistě jen moje zkušenosti, třeba to mam taky už divný. přecijen muj automat ma už přes 500 000km za sebou. ale porád řadí krasně.
Snejk píše:mno tak přidej lehce nad 90 a ono se to rozhodne:). mě to taky zařadí při 90ti dycky 4ku, ale jak jedu 90 přesně a je to třeba lehce do kopce tak si radši pořád drží trojku. někdy mě s tim ten automat pěkně štve ale tak vytahneš to tak na kilo, on si přeřadí a když pak budeš držet 90 tak si nepodřadí, ale nesmíš pod 90 jít... pak tam foukne zase trojku bídák jeden pokud nejedeš z kopce. to ji tam da asi v 80ti... no čistě jen moje zkušenosti, třeba to mam taky už divný. přecijen muj automat ma už přes 500 000km za sebou. ale porád řadí krasně.
Ja ja to je přesně ono... no sem na toto autí zvědavej... mám na něm 400 km a převážně po dálnici. Takže seznamování teprve proběhne... Jinak tento automat má podobný km... Ale aspon vím že v tom nejsem sám a že to je normálka...
Dzanny píše:Tak stojí před barákem... cesta z frýdku byla pohodová, autí jelo dobře, jen při ustálené 90 km a 2000 ot to má jakoby "díru" neví jestli to má přeřadit nebo ne... nevím jestli to je normální, ale jinak paráda...
Dzanny píše:Tak stojí před barákem... cesta z frýdku byla pohodová, autí jelo dobře, jen při ustálené 90 km a 2000 ot to má jakoby "díru" neví jestli to má přeřadit nebo ne... nevím jestli to je normální, ale jinak paráda...
Tak sis přivezl tu vínovou? Dobrej tip?
Jo jo tu vínovou z frýdku... Díky... a snad to byl dobrej tip. poznáme... Praha jí za chvilku pořádně prověří...
Jen bych byl rád kdyby jí mohl prohlídnout nějaký "znalec" BMW protože já to prohlídnul jen jako auto, trochu se v tom povozil, trošku tomu naložil, a tím to hasne...
Majklino píše:Cau, nevim zda jsi to jiz koupil, ale vim ci to auto je..!!!!!!!!! Jestli bys chtel info primo od majitele tak dej vedet.......Majklino@seznam.cz
Mno... koupil sem... nevím jestli myslíme to samé, ale koupil sem toto:
Ale pokud ano... každá informace je dobrá...