Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rekonstrukce BMW 750 iAL E32 - Fotoseriál :?
-
- Kontaktovat uživatele:
T613 píše:no jo no, motor je vetsinou zasly :-/
Memory: ja jsem vedel ze to budes chtithlavne me neprijed zabit kvuli tomu jo
je to od firmy Schabak 1:24 750iL, na ebayi se to da sehnat celkem dobre do 1000 Kc
No mě se líbí konkrétně ten tvůj kousek, je to stejná barva jakou mám já, i kola... jen to asi neni long, jestli dobře koukám

-
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to auto lestil kazdy tyden, ale kdyz je tam v prdeli pul motoru tak to nema cenu = bude to pekny darce organu pro dalsi auto
je to iL, se mrkni na dvere
http://chosetuning.wz.cz/pictures/750/14.jpg
ma pres 20cm ikdyz to nevypada na fotce
Schabak to delal snad jen v tehle barve ... no kdyby jsi sehnal v jine tak klildne vymenim, me se tahle prave moc nelibi zrovna, ale kdyz jsem to videl tak jsem bral aj tak

Schabak to delal snad jen v tehle barve ... no kdyby jsi sehnal v jine tak klildne vymenim, me se tahle prave moc nelibi zrovna, ale kdyz jsem to videl tak jsem bral aj tak

-
- Kontaktovat uživatele:
T613 píše:ja bych to auto lestil kazdy tyden, ale kdyz je tam v prdeli pul motoru tak to nema cenu = bude to pekny darce organu pro dalsi auto
Proboha a co tam máš na motoru v prdeli?

Ty jo, ten model je jinak celej jak moje sedma. To fakt musim mít, budu ji vozit na zadním platíčku

-
- Kontaktovat uživatele:
Memory píše:T613 píše:ja bych to auto lestil kazdy tyden, ale kdyz je tam v prdeli pul motoru tak to nema cenu = bude to pekny darce organu pro dalsi auto
Proboha a co tam máš na motoru v prdeli?Já mám za to, že M70 je při dobrém servisování nezničitelná
![]()
Ty jo, ten model je jinak celej jak moje sedma. To fakt musim mít, budu ji vozit na zadním platíčku
právě, že ten 12-ti válec není zrovna dvakrát povedenej, daleko lepší je V8 4.0i. Taky jsem měl kdysi 750iA a užil jsem si svoje

-
- Kontaktovat uživatele:
bylo to v Synotu a dle diagnostiky se odpujujou asi 2-4 valce jak kdy na prave pulce myslim coz je zapricineno olejem ktery se dostal do vyfuku, ktery sere pres krouzky nebo jinde no = oprava motoru nema financne smysl kdyz za to mas z nemecka vonavku po 1.majiteli
jinak receno jsem to auto mel za velmi pratelskou cenu s "nejakym problemem" ... ve vysledku jsem par mesicu pojezdil uzil si srandy a ted to bude na dily no, vybavu to ma peknou i s xenonama, poctivou kuzi takze to bude na dily idealni

jinak receno jsem to auto mel za velmi pratelskou cenu s "nejakym problemem" ... ve vysledku jsem par mesicu pojezdil uzil si srandy a ted to bude na dily no, vybavu to ma peknou i s xenonama, poctivou kuzi takze to bude na dily idealni

-
- Kontaktovat uživatele:
T613 píše:bylo to v Synotu a dle diagnostiky se odpujujou asi 2-4 valce jak kdy na prave pulce myslim coz je zapricineno olejem ktery se dostal do vyfuku, ktery sere pres krouzky nebo jinde no = oprava motoru nema financne smysl kdyz za to mas z nemecka vonavku po 1.majiteli
Ty xenony bych si vzal jestli je nejak rozumne nechas

-
- Kontaktovat uživatele:
Kail píše:Tak vida,už je hotová.Taky gratuluji a tiše závidím,je fakt naprosto dokonalá,snad jen bych tam dal čirý blinkry...Podle mně jedno z nejvymazlenějších aut na klubu

Jinak měnil jsem přední ramena, byla tam nějaká vůle...

-
- Kontaktovat uživatele:
tak se jdeme pobit kvuli blinkrum ne? v kolik a kde?
Memory psal ze chce zachovat originalitu takze proc by tam daval bile
K tehle barve mi ty oranzove celkem sedi, je to takovy klasik pekny, nejake cire lampy by na tom byly jak pest na oko ...
Ale treba na moji tmave modre mam cire protoze oranzove by byly fakt hnus ...

Memory psal ze chce zachovat originalitu takze proc by tam daval bile

K tehle barve mi ty oranzove celkem sedi, je to takovy klasik pekny, nejake cire lampy by na tom byly jak pest na oko ...
Ale treba na moji tmave modre mam cire protoze oranzove by byly fakt hnus ...