Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sraz 7er v D

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fugo

#1 Příspěvek od Fugo »

--------------------------------------------------------------------------------

Hallo @all !

Genau wie im vergangenen Jahr wird auch in diesem Jahr das große 7er-Forums-Jahrestreffen wieder in Anzing stattfinden. Alle Forumler und 7er-Fahrer sind herzlich eingeladen teilzunehmen!

Wann? Samstag, den 10. Juni 2006 ab 12 Uhr (ein Tag nach dem Eröffnungsspiel der Deutschen Nationalmannschaft gegen Costa Rica in München)
Für den Freitag ist noch ein "Vorprogramm" geplant: Besichtigung/Essen

Wir haben wieder einige Atraktionen geplant:
Beulendoc (bekannt von den beiden vergangenen Anzing-Treffen, war immer heiß begehrt!)
Gemeinsame Ausfahrt (Diesmal ohne Unfall geplant )
Gemeinsames Fotoshooting! (Diesmal mit noch besserer Anordnung!)
Pokalvergabe (Diesmal mehr Pokale!)
Vorführwagen von BMW (voraussichtlich ein E65 Facelift)
Tombola (Wieder mit vielen Preisen!)
Gemeinsames Feiern am Abend
Übernachtungsmöglichkeit in der Pension vorhanden
am Sonntag wieder Frühstück mit den Restteilnehmern (Im letzten Jahr waren am Sonntag noch 40 Personen vor Ort!)

...genauere Details folgen noch...

Ich würde mich freuen, Euch wieder so zahlreich (102 7er) begrüßen zu dürfen wie im letzten Jahr!

Der Eintritt beträgt 25 Eur, inkl. Begrüßungsgeschenk, Sektempfang und Tombolalose!

Anreise der Teilnehmer ist ab 12 Uhr geplant. Wer früher kommen möchte, oder Übernachtungsgast ist, ist natürlich auch früher herzlich Willkommen!

!!!ACHTUNG!!! !!!ACHTUNG!!! !!!ACHTUNG!!!

Übernachtungsreservierungen sind nur noch per e-Mail möglich: birgit@rohregger-Gebaeudetechnik.de

Da es beim letzten Mal etwas Chaos gab, können wir die Reservierungen nur noch zentral über einen Ansprechpartner annehmen!

Für Euer leibliches Wohl sorgt sich wieder die geübte Anzing Crew!

Ich freue Mich schon auf eine rege Teilnehmerzahl!
Bei Rückfragen u2u an mich oder anrufen!
24std Kummernummer: 0172/8250362

Mike

jedete někdo?
mengi

#2 Příspěvek od mengi »

мы неможем прийехать потому, што мы в Английи.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Ivo »

No asi bych jel
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

já bych se jel taky mrknout :)
MK

#5 Příspěvek od MK »

já ne, protože se dycky naseru, když to vidím. to je jako když vidím live anglosaskou rockovou kapelu a pak slyším českej bigbít.
Fugo

#6 Příspěvek od Fugo »

Letos jsem nebyl protože jsem dolaďoval a dolaďuji auto ale příští rok tj.2007 bych jel, koukám že řady 7er majitelů se rozrůstají a tak by nebylo na škodu zajet tam jako "česká delegace", píšu to takhle dopředu aby případní vážní zájemci napsali že pojedou abych se někde sešli a jeli jako konvoj (já to jinak asi budu brát do němec přes žitavu a pak hezky až dolu po něm. dálnicích), možná by jelo i pár PL 7er, místo konání je kousek po Mnichovem a tak chápu že ne každý bude mít zbytečných 6000kč na benzin (rozpočet na benzin pro mě) a pak ještě na případné ubytování či stravu, a to je také jeden z důvodů proč na to myslet takhle brzo, termín bude pravděpodobně opět kolem 10.6.2007

Připomenu to každej měsíc, jinak se to téma odsune zase dolu.
PitDog735

#7 Příspěvek od PitDog735 »

tak pokud auto a zdraví vydrzí tak 100% jedu!!!!!!!! 8)
Fugo

#8 Příspěvek od Fugo »

Takže opět připomenu velký sraz 7er v německu. S několika přáteli s německa jsem se již sešel začátkem prosince v Bautzenu a všichni se těší jak malý, jeden člen 7er.com měl dokonce v Jablonci n.N. svatbu, je původem z čech a bral si ženu také z čech, bohužel jsem se nezůčastnil.
S největší pravděpodobností se sraz bude konat 07.07.07 o místě se ještě jedná ale řekl bych že to bude opět v Anzing u Mnichova.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

tož jel bych se kouknout :D budu muset přikůpit nějaků sedmu woe :D
bmw5

#10 Příspěvek od bmw5 »

M3maniac píše:tož jel bych se kouknout :D budu muset přikůpit nějaků sedmu woe :D

Taky, taky :lol: :lol:
Fugo

#11 Příspěvek od Fugo »

Tak znovu, a bez zbytečných OT prosím.
Odpovědět