Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nesvítí xenon - svítí airbag

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
barbar

#1 Příspěvek od barbar »

Zdar. Mám na vás dva dotazy. 1) zhasínal mi jeden xenon, tak jsem prohazoval výbojky, pak trafa a nakonec ten zalitý kus s drátama k výbojce - asi nějaká elektronika a v tom mám asi problém - s jedním trafem svítí, ale zhasne a s druhým ani neblikne - ptám se jestli někdo nevíte, kde ten kus sehnat, nebo nemáte někdo doma starší?
2) po každé manipulaci se světly se mi rozsvítí kontrolka airbagu - proč? Lze ji nějak zhasnout bez diagnostiky - už se mi za to nechce platit a dělá to vždy, když odpojím vedení ke světlům. Dík. E38, 730i, 95
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od fidzi »

No to nevim... ale každopádně je to lepší, než kdyby ti svítil airbag a vystřelil xenon :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

fidzi píše:No to nevim... ale každopádně je to lepší, než kdyby ti svítil airbag a vystřelil xenon :lol:

:lol:
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

Barbare, s tím bagem je to divný. Co vypisuje diagnostika za závadu? Na tvém místě bych jednoduše vždy při manipulaci ze svetly vypnul klíček,nebo odpojil baterií. A ty xenony,to máš origá,nebo hid?
barbar

#5 Příspěvek od barbar »

při každém odpojení světel jsem měl vypnutý klíček a nezapínal jsem zapalování před zapojením světel a bag svítí :cry: , xenony mám originál
3man3

#6 Příspěvek od 3man3 »

mel jsem stejny problem... pokud mas originaly tak to bude nejspise jejich starim (balasty).... vyresil jsem to jejich kompletnim vykuchanim a dal jsem tam novou hid sadu , od te doby zadny problem.
Odpovědět