cau dravci klekl mi panel klima na moji 7er mam dva displeje a chci tam dat ten jednodisolejovej je tam nejakej skryty problem nebo to muzu normalne cenznout e38 740iA /95 diiiiiky specha bo je strasnej hic
dm píše:cau dravci klekl mi panel klima na moji 7er mam dva displeje a chci tam dat ten jednodisolejovej je tam nejakej skryty problem nebo to muzu normalne cenznout e38 740iA /95 diiiiiky specha bo je strasnej hic
jen to přehodíš, problém tam není žádnej, konektrory i rozměry sedí bez problémů
dm píše:cau dravci klekl mi panel klima na moji 7er mam dva displeje a chci tam dat ten jednodisolejovej je tam nejakej skryty problem nebo to muzu normalne cenznout e38 740iA /95 diiiiiky specha bo je strasnej hic
jen to přehodíš, problém tam není žádnej, konektrory i rozměry sedí bez problémů
diky baxi
To není úplně pravda. Konektory i rozměr sice sedí bez problémů, ale nepůjde ti klima. Musí se to lehce poupravit.