Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaxe dostat do zamčený E38 s klíčemi v zapalování?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
T613
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od T613 »

jelikoz je jarda podobne vrakoviste jak ja :lol: tak nejake okno ho nerozhazi ... nejhorsi je prijit na to PROC se to zamklo nez vymenit sklo, sam jsem resil central 2 dny :evil: :D
normann

#22 Příspěvek od normann »

Pokavaď máte kde brát ND, tak je to dobrý, taky jsem míval hromady ND, jako na potvoru jsem většinu nepotřeboval, tak už asi 6-7 let ND neshraňuju. ano, taky myslím, že bude muset přijít na to proč se to dělá, jinak ho to vypeče znova, to aby vozil ssebou furt náhr. klíče.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Snejk »

no ale že to byla docela povedená akce :). ale pokud se to někomu stane u hypermárketu tak asi sotva bude mit na zadech batoh s diagnostikou nebo Jaraxe parkujícího hned vedle :) takže bych šel taky do toho trojuhelniku :)
ale i tak to t613kovi moc kecá, kdyby radši misto keců přijel... ale to už je ohraný téma
roenick

#24 Příspěvek od roenick »

bylo to povedený :)

JaraX tam diagnostikoval 7my jak na bezicim pasu, radil, pomahal, otviral auta a pak ho za to stihnul takovej trest... nechapu...kazdopadne to otevreni byl luxus a cista prace, za kterou by se jinak slusne platilo (kamos z prace mi zrovna dneska rikal ze mu zamecnik o vikendu otviral E36 za 1500,-)

a nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38 :) ani skutecni zlodeji tohle nedelaji, pac jim nejde o to aby se autu nic nestalo ze...nebo pokud berou jen neco vevnitr. Navic to neni moc rychly...

tesim se na dalsi BiG BMW, v lepsim pocasku...
T613
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od T613 »

Snejk píše:no ale že to byla docela povedená akce :). ale pokud se to někomu stane u hypermárketu tak asi sotva bude mit na zadech batoh s diagnostikou nebo Jaraxe parkujícího hned vedle :) takže bych šel taky do toho trojuhelniku :)
ale i tak to t613kovi moc kecá, kdyby radši misto keců přijel... ale to už je ohraný téma

no na bigu jsem nebyl a oto vic si pustis hubu na spacir, jeste ze mam informatory :lol: a kdybys vic cetl tak jarousek to mel zamkle na double lock takze trojuhelnik by mu tezko pomohl kdyz potreboval vlezt do auta cely telem :-D a trojuhlenik navic nemel skladem 8)
normann

#26 Příspěvek od normann »

roenick píše: nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38 :) ani skutecni zlodeji tohle nedelaji, pac jim nejde o to aby se autu nic nestalo ze...nebo pokud berou jen neco vevnitr. Navic to neni moc rychly...

Tady pan kolega přesně vystihl mojí myšlenku, když jsem začal psát toto téma. :wink:
Odpovědět