Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e38 a 16:9 obrazovka v imitaci dreva?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lolita

#1 Příspěvek od Lolita »

Ahoj, chci si koupit E38, uz mam dve konkretni vybrany a pristi tyden to rozhodnu.

Obe maj jen 4:3 display, napred mi to vadilo, ale zjistil jsem, ze to ma bmw fakt vychytany, tak sem si rekl, ze ho vymenim za 16:9, pripojim bluetooth pro telefon a tak no. Obe auto co jsem nasel maj ale listy v imitaci dreva, navi 4:3 v imitaci dreva a spoustu dalsich veci v imitaci dreva. Da se nekde ta 16:9 sehnat i v provedeni drevo? Vsude co ja nachazim vidim jen normalni cerny.

Jde mi o pripojine telefonu pres bluetooth a neceho na mp3 a to asi s tou puvodni 4:3 nepujde.
3man3

#2 Příspěvek od 3man3 »

Lolita píše:Ahoj, chci si koupit E38, uz mam dve konkretni vybrany a pristi tyden to rozhodnu.

Obe maj jen 4:3 display, napred mi to vadilo, ale zjistil jsem, ze to ma bmw fakt vychytany, tak sem si rekl, ze ho vymenim za 16:9, pripojim bluetooth pro telefon a tak no. Obe auto co jsem nasel maj ale listy v imitaci dreva, navi 4:3 v imitaci dreva a spoustu dalsich veci v imitaci dreva. Da se nekde ta 16:9 sehnat i v provedeni drevo? Vsude co ja nachazim vidim jen normalni cerny.

Jde mi o pripojine telefonu pres bluetooth a neceho na mp3 a to asi s tou puvodni 4:3 nepujde.

Navigace 16:9 se s drevenym oblozenim tak jako byla 4:3 nedelala :(
airbone

#3 Příspěvek od airbone »

jj, v dreve som to este nevidel. Na MP3 jedine cez DICE. Da sa kupit aj origo bmw AUX IN vstup, ale facha len od modelov 9/2002 (neviem ako E38, ci sa este robila v tomto case, ale tak je to u E39).
Lolita

#4 Příspěvek od Lolita »

No a neni neco co bych proste zapojil usb/disk nejak k te 16:9 a mel bych dal pohodlnou navigaci autor > album > mp3? Takhle me to te dice prijde docela slozite.

Co jsem ted podle toho dice nasel je jeste http://www.intravention.co.uk/ a mp3 changer co umi mp3. To vypada i ovladatelne. Ipod pozitivni stejne nejsem. Radsi to budu resit az kdyz budu mit to auto nez takhle predem :)
Odpovědět