Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozmery e32
zkus si to najít tady podle čísla dílů.
http://de.bmwfans.info/original/E32/ pokud ti to nejde německy, máš možnost to přehodit do angličtiny, nebo dokonce do ruštiny.

-
- Kontaktovat uživatele:
naraznik ma 740 jenom s nadechama na chlazeni na brzd - ten mely jeste jen nektere 750 ... dost blbe se shani, pasuje tam i obyc ze 730/735/750 ale musis vymenit i zaslepky aby tam sel vzduch pres nosniky
dvere spis zalezi jestli jsou s dvojitym sklem/vyztuhou atd jinak pasuji z cehokoliv
blatnik je stejny vsude jen rozdil s bocnim blinkrem nebo bez
ramena jsou taky stejne tam jsou rozdily v silentech a jejich tvrdosti, zalezi co budes kupovat zda origo nebo nahradu
dvere spis zalezi jestli jsou s dvojitym sklem/vyztuhou atd jinak pasuji z cehokoliv
ramena jsou taky stejne tam jsou rozdily v silentech a jejich tvrdosti, zalezi co budes kupovat zda origo nebo nahradu
super diky to sem potreboval vedet
,ja jenom nevim jakej je rozdil mezi normalem a long?kde je videt ten rozdil?vim ze by to melo bejt asi o 10 cm

T613 píše:naraznik ma 740 jenom s nadechama na chlazeni na brzd - ten mely jeste jen nektere 750 ... dost blbe se shani, pasuje tam i obyc ze 730/735/750 ale musis vymenit i zaslepky aby tam sel vzduch pres nosniky