Zdravim, zkousel jsem vse prostrikat silkalem, ale pomohlo to cca tak na 10dni a uz zase strasne vrzani, skripani... vse je v poradku, ale vrze nemate s tim nikdo nejake zkusenosti? mam uz 3. sedmu,ale tohle je pro me novinka
Ahoj, a nebyl si se sedmou v myčce a nebo na ručním mytí? Mě to udělalo taky hned potom, jak jsem to umyl, a někam asi zatekla voda, vrzalo to jak nějakej vehykl, ale za pár dnů to samo zmizelo, a taky jsem nepřišel na to, co to dělalo. Od tý doby zas klid po pěšině...
na rucnim myti jsem byl a do mycky sem tam taky hodim voko, ale vrzani nepochopim proc vrzalo, promazal sem to a na par dni to prestalo a ted uz zase vrzu jak naka sunka a uz ani promazani nepomaha taxem z toho nakej zdesenej, vypada fakt bezvadne kdyz jede sedma a vrze jak naka mrtvola, pritom mam vse ok
Vrzal jsem az jsem se stydel a nakonec to byl kulac na zadni naprave plus horni rameno. Jeste muzes zajet na STK a nechat si to tam rozkyvat. Stalo mne to pade na pivo a panove pak ukazali co vrze
Taxem nato zvedavej, za chvili jedu do servisu tak pak dam vedet, parada, vcera zacala vrzat uz i druha strana, bych se hanbou propad, to sou zvuky jak kdyby se to melo kazdou chvili rozpadnout
taxem byl v servisu a ty paka u nas to neumi objednat, tak zitra sjedu do de pro dily a bude po vrzani, uz vim ze sou to na kazdy strane 2 silace, ale ze to nemaj moznost sehnat jen v bmw to sem cucel.. jeste ze mam hranice za kopcem
tak, uz vrzem aj ja k*rva fix, bol som na STK nech to kuknu na masine a hovorili, ze vsetko je vzadu dobre. Bol som v jame a ked ju hupal, tak aby si sadala, tak vrzgala, ale nic nema volu, nic nie je viditelne vybite...
zkus to rozhybat kdyz das rucku me to taky porad vrzalo ale s rucni brzdou bylo ticho mechanik mi rikal ze tam byla popraskana nejaka guma a pak tam neco o sebe drelo