Zdravim v servise mi rekli taky, ze duvodu muze bejt vice, ale pri to je nejpis rozpadlej katalyzator. Nejcastej to tak je. Musim to tam odtahnout at se na to podivaj a pak tu o tom trochu popisu.
musíš hledat, je to tady v té sekci klíčový slovo by mohlo být CHECK ENGINE. Ale ty máš bohužel 90 tj. ECU s DME 1.2 a ty bohužel tuhle diagnostiku (pomocí vyblikání) neumí.
Když EML systém vyhodnotí chybu, rozsvítí se na palubce kontrolka EML a auto jede v servisním režimu. U 735 to neni nic až moc tak důležitého, protože povětšinou to akorát nemá zpětnou vazbu ale když auto jede tak prostě jede. Jen nejde tempomat. U 750 to je už horší, protože to může znamenat, že je jedna polovina motoru odpojena. Jak bylo řečeno, u 735 je nejčastější problém chyba zpětné vazby, a to se dá lehce napravit, u 750 jak jsem tak vypozoroval je častá věc, že jedna klapka nedovírá.
[quote="Honczek"]Stává se často že se rozpadne kat?Jak to potom vypadá?To tam je hromadka bordýlku?[/quotja
je ted musel vyhodit protoze jeden byl rosypanej a nad 180me nechtelo auto jet a jelo na min valcu vyhodil sem katy 1 byl uplne v prdeli druhej je novej 3 roky takze byl ok a auto jede jako prase proste mezi tema prickama se uplne rosypal a ucpaval vyfuk pri vetsim tlaku a co muzu rict zvuk o trosicku lepsi ne ze by nejak dunel na to nejsem ale takovej silnejsi a auto lip jede jenze to muze byt jenom pocit kuli tomu ze sem jezdil s ucpanym katem a spotreba stejna mamteda jenom V8 M62
vilejs píše:ty si kupil to auto? velmi pekny kusok.pamatam si ho z inzeratov. nebol tam nahodou predtym plyn?mohlo by to byt nejak posahane prave tou prerabkou.
nevim koho se ptas, ale jestli mne, tak ne
nevim jak je tomu ted, ale bylo to hezke auto
majitele poznam osobne
nekoupil jsem protoze se mi potom naskytla jina koupe