Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaka farba ???

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Tupac

#1 Příspěvek od Tupac »

Ahojte už dlhšiu dobu sa pohrávam s myšlienkou kúpy E38 99-2001 predpokladám 740 alebo 750 v longu vlastne všetko potrebne na kúpu mám okrem odvahy,nieže by som sa bál toho auta ale mam pre nim rešpekt a je to môj detský sen ktorý si chcem splniť tak sa vás pýtam na váš názor aká je podla vás best of farba pre sedmu poprípade sem preložiť foto a nejak odôvodniť stále nad tým rozmýšlam...tak sem stym :)
Shelby

#2 Příspěvek od Shelby »

černá.. to odůvodnění nepotřebuje
Tupac

#3 Příspěvek od Tupac »

no ta je mi najsympatickejšia :) ešte nejake ine názory ?? budem rád
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MatyACS »

sice černou má každej druhej ale na e38 jiná varianta ani neexistuje takže tady je to podle mě jednoznačně ČERNÁ :!:
Tupac

#5 Příspěvek od Tupac »

to ma tiež napadlo a preto som rozmýšlal o nejakých origo doplnkoch ktore by auto aspom troška odlíšili
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hitman »

Tupac píše:to ma tiež napadlo a preto som rozmýšlal o nejakých origo doplnkoch ktore by auto aspom troška odlíšili

hlavne zadnej tuzing :-D
Tupac

#7 Příspěvek od Tupac »

tak to v ziadnom pripade :) pisal som tam vyššie že jedine origo diely a hlavne s mierou ! :D žádny tuzing ani kolotočárske ´´vylepšenia´´ :)
Radek

#8 Příspěvek od Radek »

cernou e38 snizit na ni 20" Alpiny a tim bych koncil :wink:
Tupac

#9 Příspěvek od Tupac »

takto nejak som si to predstavoval :)

Obrázek

Obrázek
normann

#10 Příspěvek od normann »

tak zase jinej názor: mě osobně se líbí nejvíc tmavomodrá metalíza se žlutým koženým interiérem, nebo červená metalíza s bílým, nebo béžovým interiérem v kůži, taky zelená lahvová metalíza se žlutým, nebo béžovým interiérem, tuhle barvu taky na svý E38 mám, akorát s černou kůží, taky to není špatný. Velmi hezká se mi jeví i stříbrná, zlatá metalíza a světle zelená metalíza. nelíbí se mi bílá barva na žádným BMW a černá barva na E38 sice není špatná, ale to má kde kdo. Toť můj názor. :wink:
Tupac

#11 Příspěvek od Tupac »

2:normann tak teraz si mi dal :)samozrejme kazdemu sa paci ina farba kazdopadne by som chcel bledy interier a najviac sa mi paci na sedme cierna a tebou spominana tmavo modra metla ..jednu taku teraz predava tusim clen sk klubu dam sem aj link a stou cernou mas pravdu a preto by som to chcel odlisit napr kolesami paac robia auto autom a zvlast Bawo a nejakymi jemnymi detailami :wink:

http://bmw-rada-7.autobazar.eu/730-d-id677797.html
normann

#12 Příspěvek od normann »

Tupac píše:2:normann tak teraz si mi dal :)samozrejme kazdemu sa paci ina farba kazdopadne by som chcel bledy interier a najviac sa mi paci na sedme cierna a tebou spominana tmavo modra metla ..jednu taku teraz predava tusim clen sk klubu dam sem aj link a stou cernou mas pravdu a preto by som to chcel odlisit napr kolesami paac robia auto autom a zvlast Bawo a nejakymi jemnymi detailami :wink:

tohle jsou krásný starosti- vybírat si auto- jaká barva atd. tak si je hezky užívej, později přijdou už méně krásný starosti, přeji ti štastnou volbu a co nejméně těch méně krásných starostí. :D
dm

#13 Příspěvek od dm »

jedine bílá a černá kůže interier :D
Tupac

#14 Příspěvek od Tupac »

normann píše:
Tupac píše:2:normann tak teraz si mi dal :)samozrejme kazdemu sa paci ina farba kazdopadne by som chcel bledy interier a najviac sa mi paci na sedme cierna a tebou spominana tmavo modra metla ..jednu taku teraz predava tusim clen sk klubu dam sem aj link a stou cernou mas pravdu a preto by som to chcel odlisit napr kolesami paac robia auto autom a zvlast Bawo a nejakymi jemnymi detailami :wink:

tohle jsou krásný starosti- vybírat si auto- jaká barva atd. tak si je hezky užívej, později přijdou už méně krásný starosti, přeji ti štastnou volbu a co nejméně těch méně krásných starostí. :D

jj stym tiež počitam ale dúfam že to nebude nič príliš bolestivé :)myslim že ine auta NEpremiovych výrobcov su natom ovela horšie :)
normann

#15 Příspěvek od normann »

tady si můžeš taky něco počíst:
http://magazin.auto.cz/ojete/bmw-rady-7 ... okara.html
T613
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od T613 »

cerna urcite, ale takova bila s bilou kuzi + 20" alpiny bude terno :-)
Lolita

#17 Příspěvek od Lolita »

Mozna me to tak prijde proto, ze cernou uz mam, ale cervena s kremovym interierem nebo bila s modryma sklama a modrym interierem me prijdou lepsi. Tusim, ze jsem nekde videl bilou alpinu s cervenym interierem, ale ta cena byla hodne velka. Asi specialni edice.
DOEMIXXX

#18 Příspěvek od DOEMIXXX »

zelenou metal., cernou, bilou (pod podminkou, ze kara bude mit chrom paket a vse vcetne list bude v laku) 8)
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hitman »

Lolita píše:Mozna me to tak prijde proto, ze cernou uz mam, ale cervena s kremovym interierem nebo bila s modryma sklama a modrym interierem me prijdou lepsi. Tusim, ze jsem nekde videl bilou alpinu s cervenym interierem, ale ta cena byla hodne velka. Asi specialni edice.

jezis mas tu nejlepsi kombinaci tak toho nech, co je lepsiho nez cerna + kremovej interier :-D
Michelin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Michelin »

Jakakoliv barva shadowline a bezovy interier 8)
Odpovědět