Zdarec..snad mi někdo poradíte. Mam sedmy už dlouho ale asi tak před rokem a půl jsem koupil 750, jela na půl motoru. Vmyměnil jsem vše co mi to hlásilo v BMW na diagnostice. Mechanická závada byla snad taky vyloučená...svíčky házejí všechny, beznín jde všude, ve všech válcích jsou stejné tlaky...Na neutrál to jde někdy do otáček hezky a někdy je slyšet že to nejde opravdu na všechny hrnky. Když se pak rozjíždím tak ten motor nechce...jak když mě někdo drží za prdel..trošku uvolním plyn. pedál a je tam asi vteřinový zrychlení který už k tomu autu sedí.
Snad mi někdo poradíte a nebo někoho doporučíte...díky zatím..
Vím že to zní jako blbost, ale mě tohle dělala 735i (ale E38) když mi klouzal klíňák a měl jsem špatnou baterku .. Prostě asi nebylo dost šťávy na elektroniku tak to nepracovalo jak by mělo... Dal jsem dohromady tyhle věci a vše ok .. Tak se zkus mrknout i na takovýhle prkotiny, někdy to člověk úplně přehlíží
a eml snimač na pedalu? nejsou tam vypaleny už ty drahy a pak to děla kravinec? zkoušel jsi jiný EML i DME jednotky? a snimač kliky atd... tlak v liště... muže bejt jedno čerpadlo unavenější jak to druhý...špatnej regulator. ve V12 maš prkotin a každá je tam 2x
¨Tlak na lištách je stejný, hadičky jsou tam jak mají být...dávál jsem klapky nový...jednotky a ani čidlo jsem nezkoušel vyměnit..nemám si od koho ty jednotky půjčit...a ještě jednu věc to dělá...celý auto od toho motoru vibruje při cca120km/h....a spotřeba...velká...nejhorší je že tady kolem mě nikdo těmhle krasavicím nerozumí
spiker_BMW píše:to jsem nedělal...páč nevím vůbec jak bych na to měl jít...
melo by to byt takto:
nastartujes, das tam napevno jednicku, rozjedes se nad 5k otacek a pustis plyn a nechas to zpomalit na volnobeh.... takto 5x zopakujes, zastavis a nechas to 5 minut natocena na volnobeh..... za tech 5 minut by se to melo zesynchronizovat..... aspon tak jsem to vycetl na US foru.... pry to obcas udela zazraky