Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
735i ve filmu kurýr
Zdravim Vas, urcite jste vsichni videli kuryra 1, pokud se nepletu tak tam bylo nekolikrat pouzito slovo 735tka... Docela by me zajimalo, zda jste nekdy videli 735i v manualu, v ceskych inzeratech jsem ji nikdy nenasel a na mobile.de jenom par kusu
to byla nejaka rarita? A proc si myslite, ze tam nepouzili 740i nebo rovnou 750i?

Co ja vim, a to mam prolezeny vsechny stranky(ceske), kde se inzeruji E38 tak ani jedna 735i nebyla v manualu a 740i jsem videl minimalne 5 na prodej
a kdyz na mobile.de je 735i v manualu do 10 kusu a 740i nekolikanasobne vice tak je asi raritni 735i v manualu
Na wikipedii jsem nasel
,, Frank Martin is hired to deliver a package to an American gangster known only as "Wall Street" in his BMW 735i E38.´´
Ale vsichni vime jak funguje wiki
Jinak film se vam urcite libil, az po vybuchu e38 co
to ja vzdycky zavru oci
Stejne mi nejde do hlavy proc by davali 735i.. Kdyz 740i.L by byla luxusni a stejne mrstna

,, Frank Martin is hired to deliver a package to an American gangster known only as "Wall Street" in his BMW 735i E38.´´
Ale vsichni vime jak funguje wiki

Stejne mi nejde do hlavy proc by davali 735i.. Kdyz 740i.L by byla luxusni a stejne mrstna
-