Hoj, když to navrtím, je strašně cítit benzín... Dokonce mám pocit, jako kdyby nejelo všech 12 hrnků... Auto dostává zvláštní vibrace zvuk mi taky příjde rozhádaný... Občas si to i lehce zaburácí mimo rytmus...
Je mi jasné že musím za mechošem, ale ptám se, jestli to může být jen vynácháváním pár válců a třeba špatnou svíčkou, či to může být známka něčeho jného, závažnějšího...
Díky za jakoukoli diskusi...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výrazný zápach benzínu z výfuku E32 750
-
- Kontaktovat uživatele:
KAMIL740 píše:kolik si s tim najel uz ja jenom proto ze to stalo hodne dlouho v garazi a minule to nejelo na vsechny valce taky kdyz to vytahl z garaze po dlouhe dobe a pak se to chytlo a jezdilo to ok
JJ, jelo to v poho! Nejezdím s tím vůbec, jen jsem to vytáhl abych dotankoval a trochu to ošprycnul od prachu... Jinak cesta Brutál - Pha což může být dost.
Co nevidět pojedu za mehanikem ale jen špekuluju a dělám si seznam věcí co chci řešit... Je toho hodně ale z 80% kosmetika, jen ty hrnky a brzdy jsou zásadní, tak to teď řeším. Jestli to může být svícema nebo jestli je takový projev známkou něčeho vážnějšího a někdo se stím už setkal...
Z toho co píšeš, usuzuju, že moje domněnka je asi správná, nejedou všechny válce, je to tak?
-
- Kontaktovat uživatele:
KAMIL740 píše:nene ty valce vzdycky nejely jen kdyz to vytahl z garaze po dlouhe dobe treba 10 min to trvalo nez se to vsechno rozbehlo ale pak uz to bylo ok zkus zavolat snejkovi kontakt mas v sz ten vi dost o e32 a ma i diag tak ti muze pomoc je z praglu exprd na 7er![]()
![]()
dobrý vědět... Stejně je to maso když to valí i bez válců a skoro to nejde poznat..