jinak kdo nejezdil s automatem, tak to nikdy nepochopí. Já jsem automat nikdy nechtěl, pak jsem si ho koupil a teď už bych nikdy nechtěl manuál! Co je sračka, tak to automat v Audi, VW,...
roti píše:jinak kdo nejezdil s automatem, tak to nikdy nepochopí. Já jsem automat nikdy nechtěl, pak jsem si ho koupil a teď už bych nikdy nechtěl manuál! Co je sračka, tak to automat v Audi, VW,...
oni nemaj zas tak špatny automaty, oni maj hlavně napiču motory, takže ten automat je z toho v prdeli, dáš kickdown, on ti vytočí vysoky otáčky, ale tam už motor dávno netáhne, takže jet s tím je za trest.
tak ona E38 bude hlavně spolehlivější, to byli nejspolehlivější auta vubec, ted už to jde vše do sraček, ojezdit a střelit, ale svezení v f01 je uplně něco jinyho, nema takovy odezvy řizení jak E38, ale přitom sedí krásně a hrozně dobře se s tím jede, ale než se člověk naučí všecko ovladat tak to sakra trva.
Jaraxi,já bych si teda taky radši koupil E38 než E39 protože se mi líbí víc,ale nedovedu si představit jak hobluju ty naše okresky se sedmou a ještě se uhýbám kamionům atd.Sem měl velké problémy už s E32.
Jinak k těm airbagům,obě auta mají airbagy stejně.Jen pětka má hlavovej jeden dlouhej pro předek i zadek,sedma je má rozdělené.
Každému vyhovuje něco jiného,takže nechápu proč tady nadáváš lidem s jiným názorem.Ještě si živě vzpomínám jak jsi tady před pár lety tvrdil,že TDS je nejlepší motor
Thang píše:Co se tyce rad proc koupit e38 a ne e39 tak by me zajimalo, jak je to s kompatibilitou motoru. Motory 2.8,3.0,3.5,4.4 a 2.5tds a 3.0d musi sedet jak do e38 a e39 ne? Tudiz by se ceny oprav motoru mely rovnat ne?
motory sou stejný, teda kromě 3.0i, E38 měla 3.0i V8, E39 3.0I R6, takže samozřejmě opravy motoru jako takovyho sou stejny, ale věci jako výměna termostatu a nebo výměna hadic sou o nečem jinym protože u E38 je to přistupny.
Motor 3.0V8 se do E39 nedával,protože v té době skončil.A motor 3.0R6 (benzín) se od cca roku 2000 dával jak do E39tak do E38
uzavrel bych to tim, ze nejlepsi je e38 740, nejsportovnejsi je e36 TDS a nejlepsi motorka je nejaka 125tka aprilia kapota...... protoze je mel JaraX.... takovy nas klubovy Chuck Norris