JaraX píše:
malo kdo tu ma větši vybavu jak ja, takže klidek, malo kdo tu dal to auta tolik co já...
Tak to je pochopitelné, to přeci všichni víme

Kdybys viděl mojí výbavu, už by sis nikdy nepřipadal jako chlap

patriot píše:JaraX píše:
malo kdo tu ma větši vybavu jak ja, takže klidek, malo kdo tu dal to auta tolik co já...
Tak to je pochopitelné, to přeci všichni vímeA co máš ještě, co nemá nikdo v ČR, ehm ....co v ČR, na světě ?
![]()
Kdybys viděl mojí výbavu, už by sis nikdy nepřipadal jako chlap( a to mám jen 3er )
JaraX píše:
patriote nevím co ti vadí, že se o auto starám? že mu dopřeju jen to nejlepší? že posádce dopřávám jen to nejlepší?
u E30 vybava není třeba, to je jasny, tam je nejlepší vybavou motor, brzdy a podvozek, ale sedma je o výbavě. je to luxusní auto na cestování, kdybys měl stropní TV v E30 asi by to nikdy nikdo nezapl.
patriot píše:JaraX píše:
patriote nevím co ti vadí, že se o auto starám? že mu dopřeju jen to nejlepší? že posádce dopřávám jen to nejlepší?
u E30 vybava není třeba, to je jasny, tam je nejlepší vybavou motor, brzdy a podvozek, ale sedma je o výbavě. je to luxusní auto na cestování, kdybys měl stropní TV v E30 asi by to nikdy nikdo nezapl.
Podívej, nevadí mi nic ...to že se o auto staráš, to je v pořádku, tak to snad má být. Neděláš to sám, řekl bych že to dělá 3/4 lidí na klubu. Taky to do tříci sypu horem a dolem, to mi věř. I v e30 může být "výbava", určo ne jako v 7er, ale může.
Jen mi připadá, že to malinko přeháníš ...s tím chválením, vyzdvihováním ..atd. Neříkám že nejsi fanda, nadšenec, e38 určo rozumíš .. ale méně někdy znamená více![]()
nehpo píše:Dan td píše:Sakra, mám rozbitou hlavu, jak jsem to dočetl jen asi do dvou třetin, spadl jsem v údivu ze židle, něco takového jsem v životě neviděl
kamosko, 548 je brutal....
nehpo píše:Dan td píše:Sakra, mám rozbitou hlavu, jak jsem to dočetl jen asi do dvou třetin, spadl jsem v údivu ze židle, něco takového jsem v životě neviděl
kamosko, 548 je brutal....
wutce píše:Zdravim všechny čágo Bágo.At jste 5 nebo 7.Jinak než začnu s čim koliv, tak bych chtěl říct 7 Forever. Můj nazor znáte.Rada je jednoduchá. 7 je víc než 5:-) z pětky jsem přešel na 7 a dolů nepůjdu ani za míč. to je slast.těšim se na tu princeznu každej den až si do ní sednu a ona mi dá ten nádhernej pocit. Jedu si takhle po ulici,folie, 18bbs, titansilver a černoši kopou zákop, jedu piánko hoši.tuhle kočičku musí všici vidět a čerňáci přestanou kopat... a koukaj na tu slat uplně bez včel a já mam zas ten správnej pocit a uplně na hulváta si v tej tmě můžu hubu roztrhnout a povídám. Hoši kopejte at můžete taky jezdit 7.
))))))))) To jsou pocity,který ti žádnej Jean Pier( peugeot) ani francoa renoar(rencek) a ani slepice se všema pokusama o auta nedaj ani za mák
)))) Pět je pořád jen pět.Nemůžu to hanit. werk je werk,ale 7 je vláda, to je best of:-)))))))))))))))))))777
tomascz2 píše:wutce píše:Zdravim všechny čágo Bágo.At jste 5 nebo 7.Jinak než začnu s čim koliv, tak bych chtěl říct 7 Forever. Můj nazor znáte.Rada je jednoduchá. 7 je víc než 5:-) z pětky jsem přešel na 7 a dolů nepůjdu ani za míč. to je slast.těšim se na tu princeznu každej den až si do ní sednu a ona mi dá ten nádhernej pocit. Jedu si takhle po ulici,folie, 18bbs, titansilver a černoši kopou zákop, jedu piánko hoši.tuhle kočičku musí všici vidět a čerňáci přestanou kopat... a koukaj na tu slat uplně bez včel a já mam zas ten správnej pocit a uplně na hulváta si v tej tmě můžu hubu roztrhnout a povídám. Hoši kopejte at můžete taky jezdit 7.
))))))))) To jsou pocity,který ti žádnej Jean Pier( peugeot) ani francoa renoar(rencek) a ani slepice se všema pokusama o auta nedaj ani za mák
)))) Pět je pořád jen pět.Nemůžu to hanit. werk je werk,ale 7 je vláda, to je best of:-)))))))))))))))))))777
.......ty se živýš jako kopáč? Já mysle že vypuštěním sraček!!!![]()
patriot píše:tomascz2 píše:wutce píše:Zdravim všechny čágo Bágo.At jste 5 nebo 7.Jinak než začnu s čim koliv, tak bych chtěl říct 7 Forever. Můj nazor znáte.Rada je jednoduchá. 7 je víc než 5:-) z pětky jsem přešel na 7 a dolů nepůjdu ani za míč. to je slast.těšim se na tu princeznu každej den až si do ní sednu a ona mi dá ten nádhernej pocit. Jedu si takhle po ulici,folie, 18bbs, titansilver a černoši kopou zákop, jedu piánko hoši.tuhle kočičku musí všici vidět a čerňáci přestanou kopat... a koukaj na tu slat uplně bez včel a já mam zas ten správnej pocit a uplně na hulváta si v tej tmě můžu hubu roztrhnout a povídám. Hoši kopejte at můžete taky jezdit 7.
.......ty se živýš jako kopáč? Já mysle že vypuštěním sraček!!!![]()
Nebyla to ta e38 730i, v soc. výbavě, co ji tady přes rok prodával ? vlákno mělo snad 10 stránek a několik desítek tisíc shlédnutí
patriot píše:Tak jsme doma ...tehdy ji hrozně vychvalovalJaká je to super kára..atd