Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#321 Příspěvek od JaraX »

nehpo píše:
Dan td píše:Sakra, mám rozbitou hlavu, jak jsem to dočetl jen asi do dvou třetin, spadl jsem v údivu ze židle, něco takového jsem v životě neviděl 8O

kamosko, 548 je brutal.... 8O

pokud vím tak kilometrtacho se píše do seriove vybavy všech EU aut, pokud nemaj teda tacho v milich
T613
Kontaktovat uživatele:

#322 Příspěvek od T613 »

tomascz2 píše:
T613 píše:jo byla :lol: aspon vidis, jak malo vybavy staci ke stesti :-D

tomascz: cestyn nebit tvuj kobyl co? "zivyt" to jsem teda jeste nezral :lol:

ten vypis vybavy je srandovni, kdyz 2/3 veci je zaklad :)

cestyn nemám ve výbavě, ty zas neumíš používat českou klavesnici

ja vim, ja mel z cestyny vzdycky za 4 (z anglictiny za 1) tak nemuzes po me chtit zazraki, ale takovou mynelu bych v zivote nenapsal :-) to byl joke, bych na to nereagoval, ale kdyz se smejes druhym a sam napises takovy zasek ... nedalo mi to ;-)

JaraX: jasne mam, ale abych tu rucne vypisoval 10 stranek veci co tam nemas se mi nechce :-) ono stejne zalezelo z jakeho roku katalog vybavy je, protoze je jiny v roce 94 a 00
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od JaraX »

T613 píše:
tomascz2 píše:

cestyn nemám ve výbavě, ty zas neumíš používat českou klavesnici

ja vim, ja mel z cestyny vzdycky za 4 (z anglictiny za 1) tak nemuzes po me chtit zazraki, ale takovou mynelu bych v zivote nenapsal :-) to byl joke, bych na to nereagoval, ale kdyz se smejes druhym a sam napises takovy zasek ... nedalo mi to ;-)

JaraX: jasne mam, ale abych tu rucne vypisoval 10 stranek veci co tam nemas se mi nechce :-) ono stejne zalezelo z jakeho roku katalog vybavy je, protoze je jiny v roce 94 a 00

je logicky že nechcu abys to vypisoval, někde na netu byl na to odkaz.
Tomascz2 to posral, ale taky se mi někdy stane že napíšu nějakou kokotinu a to jsem měl z čestiny dycky za 1.
T613
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od T613 »

100RM

#325 Příspěvek od 100RM »

JaraXi, a kolkoze tej vybavy tam mas original ? Hod nascanovany vypis od BMW ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od Player1 »

a 2/3 z té 1/3, která je dodělaná stejně funguje jen tak napůl... ale co Jardo, ještě to není hotovy, že jo :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od JaraX »

100RM píše:JaraXi, a kolkoze tej vybavy tam mas original ? Hod nascanovany vypis od BMW ;-)

original skoro nic. ale vše co se tam davalo origo je připojeny na origo sběrnice a konektory jak ma byt, takže jak original.
dokonce jsem radši že jsem si to tam daval sam a nebylo to tam, protože ted vím přesně jak každá věc funguje.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#328 Příspěvek od JaraX »

Player1 píše:

a 2/3 z té 1/3, která je dodělaná stejně funguje jen tak napůl... ale co Jardo, ještě to není hotovy, že jo :lol:

tak mi napiš dvě věci co nenfungujou jak mají? že jsi to auto měl pučeny ve stavu vývoje je věc, druhá, a ještě budeš kokote pomlouvat, misto abys byl rad že jsem ti to pučil :mad:
uda

#329 Příspěvek od uda »

JaraX píše:
Player1 píše:

tak mi napiš dvě věci co nenfungujou jak mají? že jsi to auto měl pučeny ve stavu vývoje je věc, druhá, a ještě budeš kokote pomlouvat, misto abys byl rad že jsem ti to pučil :mad:

Player je konkurent v podobe 5er E39 :D
Player1
Kontaktovat uživatele:

#330 Příspěvek od Player1 »

JaraX píše:
Player1 píše:

Tak se hned nerozčiluj... Já tě mám rád aj bez výbavy :lol:

Je sice super, že si doděláš všechno možny, ale problém je, když to není dotaženy do konce. Funguje ti už to hydraulicky otvírání kufru? Zadní roleta funguje bez problému? Funguje ti rádio a je správnej formát obrazu na obrazovce Mk4? Ta lednička, kterou už tam nemáš, tos doufám ani nikdy nepovažoval za ledničku - nebo jo? A možná bych si ještě na něco vzpomněl, ale je to jedno. nemyslím to špatně, jen už jsem na tyhle dodělávky alergickej po tom, co jsme spolu dělali to mou navi, která je napiču. Ale to víš, že už bych do toho auta nehrábl. Nejsem takovej dobrodruh jak ty :wink:
KeyJey

#331 Příspěvek od KeyJey »

teda koukám stačí jedna poznámka proti jeho autu a už tady lítaj sprostý slova. Co jsem tak slyšel od ostatních tak možná výbava tam nějaká dobastlená bude, ale asi bych si auto po tobě nekoupil...
roti

#332 Příspěvek od roti »

může pls někdo napsat, jaký se dávaly benzínový motory do e38 (včetně označení motoru)?
Dan td

#333 Příspěvek od Dan td »

JaraX píše:
100RM píše:JaraXi, a kolkoze tej vybavy tam mas original ? Hod nascanovany vypis od BMW ;-)

original skoro nic.

A já tu z dvaceti stránek čtu, jak je i ta nejsociálnější sedma naložená víc než cokoli jiného a že sedmu bez výbavy by si koupil jen kokot - kdo že to tu psal ? :lol:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#334 Příspěvek od bawacek »

ale asi bych si auto po tobě nekoupil...[/quote] Zřejmě to bude jediná e38 v ČR s takovou výbavou :Klaun: ale nechtěl bych ji po tobě ani zadarmo
patriot
Kontaktovat uživatele:

#335 Příspěvek od patriot »

roti píše:může pls někdo napsat, jaký se dávaly benzínový motory do e38 (včetně označení motoru)?

728i 6válec / M52
730i 8válec / M60
735i 8válec / M62
740i 8válec / M60
740i 8válec / M62
750i 12válec / M72
tomascz2

#336 Příspěvek od tomascz2 »

muzete sem dat někdo výbavu E39 vs E38 v základu ve stejné motorizaci t.j. 4,4 nebo 2,8
roti

#337 Příspěvek od roti »

patriot píše:
roti píše:může pls někdo napsat, jaký se dávaly benzínový motory do e38 (včetně označení motoru)?

728i 6válec / M52
730i 8válec / M60
735i 8válec / M62
740i 8válec / M60
740i 8válec / M62
750i 12válec / M72

díky a ty 740 jsou 4.0, 4.4 bez vanosu a 4.4 s vanosem? Kterej je nejlepší?
roti

#338 Příspěvek od roti »

...
Obrázek
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#339 Příspěvek od JaraX »

Player1 píše:
JaraX píše:
Player1 píše:[quote="T613"]jo byla :lol: aspon vidis, jak malo vybavy staci ke stesti :-D

Tak se hned nerozčiluj... Já tě mám rád aj bez výbavy :lol:

Je sice super, že si doděláš všechno možny, ale problém je, když to není dotaženy do konce. Funguje ti už to hydraulicky otvírání kufru? Zadní roleta funguje bez problému? Funguje ti rádio a je správnej formát obrazu na obrazovce Mk4? Ta lednička, kterou už tam nemáš, tos doufám ani nikdy nepovažoval za ledničku - nebo jo? A možná bych si ještě na něco vzpomněl, ale je to jedno. nemyslím to špatně, jen už jsem na tyhle dodělávky alergickej po tom, co jsme spolu dělali to mou navi, která je napiču. Ale to víš, že už bych do toho auta nehrábl. Nejsem takovej dobrodruh jak ty :wink:[/quote]

- ano hydrualicky otviranio už funguje bez problemu - chybejici segrovka doplněna. dokonce mužu i na dalku zavirat, což auto v serii neumi
- ano, zadni roleta jde bez problemu, i boční trojuhelnikova roleta je spravena
- obraz na obrazovce ma format 16:9 protože už jsem sehnal MK4 jednotku
- tvoje navi není napiču proto že jsme ju dodělavali, ale proto že jsme dodělavali japonskou navi kterou sis kdesi koupil
- a tu ledničku co jsem tam dřiv měl misto skivaku opravdu považuju za ledničku, sice to byl bastl, ale do auta do nijak nezasahovalo, dalo se to vycvaknout v pohodě a odpojit dva draty a bylo tam v letě 5 stupnu.

takže příště než otevřeš hubu tak se zamysli laskavě :mad:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#340 Příspěvek od JaraX »

KeyJey píše:teda koukám stačí jedna poznámka proti jeho autu a už tady lítaj sprostý slova. Co jsem tak slyšel od ostatních tak možná výbava tam nějaká dobastlená bude, ale asi bych si auto po tobě nekoupil...

šak to po tobě taky nikdo nechce abys odemě auto kupoval.

jo jsem kokot a klidně to uznam, koupil jsem totalni socku sedmu, teda totalni socka to nebyla, měla el. sedačky contoury a par dalších věcí, ale z dnešního hlediska už je to pro mě socka, ale by to ta nejlevnější sedma co byla a na dražší jsem neměl prachy. ted mam aspon auto který je celý zgenerálkovaný, vím přesně co je jak dělany, vím kde vede jakej drát, a vím že když něco přestane fungovat nebo se něco stane, kam kde jak se přesně na co zaměřit.
Odpovědět