100RM píše:JaraXi, a kolkoze tej vybavy tam mas original ? Hod nascanovany vypis od BMW
original skoro nic.
A já tu z dvaceti stránek čtu, jak je i ta nejsociálnější sedma naložená víc než cokoli jiného a že sedmu bez výbavy by si koupil jen kokot - kdo že to tu psal ?
šak to tu veřejně uznavam, ale když nemáš prachy a moc to auto chceš, co ti zbude. a E39 tehdy stále ještě těžce víc.
E65DRIVER píše:dík za radu..to jsem ani nevěděl. jwětě nějaký extra to auto umí??:) proti E38?
hromadu věcí, třeba pokud máš webasto a pustíš webasto a je léto tak se misto webasta vyvětrá. zadní sedáky sou proti E38 chytry, v E38 vyjedou hlavovy opěrky po připoutání vždycky stejně vysoko, v E65 vyjedou vysoko podle toho jak moc je zatížíš.
FAKT?? BOMBA NO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
E65DRIVER píše:FAKT?? BOMBA NO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
jj hlida, to bude konektor sedaku bych to tak tipl.
to je to jak jsi říkal, když podržím, tak se zavře. A je to normálně origo....s tím webastem, tohle umí i E38. Rozhodující je, kolik je venku stupňů, nad 16 větrá, jinak topí. Jak jsi pořešil to zavření jedním tlačítkem?
caknakis píše:to je to jak jsi říkal, když podržím, tak se zavře. A je to normálně origo....s tím webastem, tohle umí i E38. Rozhodující je, kolik je venku stupňů, nad 16 větrá, jinak topí. Jak jsi pořešil to zavření jedním tlačítkem?
E65DRIVER píše:FAKT?? BOMBA NO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
.......mě píše to samo asi nějaká chřipka
Ty vyjížděcí opěrky mě docela serou - když vezu psa a ten blbec cestuje po zadních sedadlech tam a zpět. Jde to vyjíždění nějak vypnout