Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39
-
tomascz2 píše:E65DRIVER píše:FAKT?? BOMBANO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
.......mě píše to samo asi nějaká chřipka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty vyjížděcí opěrky mě docela serou - když vezu psa a ten blbec cestuje po zadních sedadlech tam a zpět. Jde to vyjíždění nějak vypnout
TY e65 JSOU MRCHY NOO

tomascz2 píše:E65DRIVER píše:FAKT?? BOMBANO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty vyjížděcí opěrky mě docela serou - když vezu psa a ten blbec cestuje po zadních sedadlech tam a zpět. Jde to vyjíždění nějak vypnout
vytisknu vám k zadní opěrce rysku s Kg označením, mužete si v tom pak vážit věci

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže e65 taky nebrat ?????E65DRIVER píše:tomascz2 píše:E65DRIVER píše:FAKT?? BOMBANO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TY e65 JSOU MRCHY NOO

Takže e65 taky nebrat ?????bawacek píše:E65DRIVER píše:tomascz2 píše:[quote="E65DRIVER"]FAKT?? BOMBANO MĚ ZADNÍ OPĚRKY TED NĚJAK PŘESTALI FUNGOVAT .. PLUS MI AUTO PÍŠE PORUCHU LEVÝHO ZADNÍHO BAGU.. AUTO JE TED V SERVISU ŘEKL BYCH ŽE TO BUDE MÍT TY 2 VĚCI NĚCO SPOLEČNÝHO ( OPĚRKY x BAG) JE TAM V SEDAČCE TA DEKA CO HLÍDÁ JESTLI TAM NĚKDO SEDÍ NEBO NE?:) DÍK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TY e65 JSOU MRCHY NOO

to každopádně - e38 lepší, i když nemá takovou výbavu.
E65DRIVER píše:TA KVALITA UŽ U 65 PROSTĚ NENI NOO .. TECHNICKY JE TO JINDE,,ALE I KVALITOU
tak to je jasny, všechny novy BMW sou plastaky, ale zase je tu otázka jeslti to koupit nebo nekoupit
e38 je oproti E65 mnohem více spolehlivá, ale zase při stejné motorizaci víc žere, ten pokrok je tam znát, sou na nu výrazně levnější díly, na E65 sou zase o dost levnější novy origo dily jak na E38, ale ta technika je bomba,
iDrive super, lednička super, Dynamic drive je naprosto boží věc, a nejlepší na tom je Logic7.
jinak jako další vyhoda E38 mi přijde skupina lidi kolem toho auta,
prostě Snejk, 100RM, fishmaker,nebo T613 kterej je jak chodici katalog na sedmu, sebe tu nepíšu protože bych si zase vyslechl, ale prostě třeba takovej Snejk je člověk kterej je fanda jako prase, každymu sedmičkářovi rad pomuže a ještě ho to stojí prachy, a to pomáhá i pětkařům, když se mrknu kolika E39kařum kolik snejk poradil něco s elektrikou tak jich je fakt hodně. to samy Fugo, a kolik E39kařum tu radí E38kařům? vzhledem k tomu kolik je tu E39 oproti těm pár E38mám tak na tom asi něco bude.
Prostě kolem E38 je taková fajn skupina lidi kteří si rádi pomahaj, radi spolu traví čas, dělaj srazy v mělníku, založily stránku http://www.7er.cz, kolik je srazů E39? kolik je českých E39 klubů? prostě ta pětka je moc obyčejná, tuctová aby mělo vubec cenu kvuli tomu něco takovyho dělat.
Celkem mě fascinujou nazory lidi co mi tu píšou že mam starou kurvu do které nestojí vrážet peníze apod, když maj sami E39 sice třeba o 10 let novější, ale svezení je v tom horší, audio taky, komfort taky, naklady kolikrat taky. trošku mi to připada myšlení typickych českých pepíku pro kterých je vrchol auta fungl nova fabie s klimou za tři kila, protože všecky 3lety a starší auta stojí zahovno.
třeba tady strom udělal FAQ,
proč to nevidim v pětkach? kor když u toho auta dělaj takovy problemy ucpavajici se kanalky, a kolikrat je to hardcore, když mi kamoš řikal že měli na servisu auto kde zamrzla voda v brzdovym valcu a nebrzdilo, a takovou zavadu už neberu jako uplnou pičovinu ale prostě mit E39 tak prvni co udělam tak jdu čistit kanalky.
to samy ty ochazejici oil separatory, proč se o tom nikde nepiše?
prostě Snejk, 100RM, fishmaker,nebo T613 kterej je jak chodici katalog na sedmu, sebe tu nepíšu protože bych si zase vyslechl, ale prostě třeba takovej Snejk je člověk kterej je fanda jako prase, každymu sedmičkářovi rad pomuže a ještě ho to stojí prachy, a to pomáhá i pětkařům, když se mrknu kolika E39kařum kolik snejk poradil něco s elektrikou tak jich je fakt hodně. to samy Fugo, a kolik E39kařum tu radí E38kařům? vzhledem k tomu kolik je tu E39 oproti těm pár E38mám tak na tom asi něco bude.
Prostě kolem E38 je taková fajn skupina lidi kteří si rádi pomahaj, radi spolu traví čas, dělaj srazy v mělníku, založily stránku http://www.7er.cz, kolik je srazů E39? kolik je českých E39 klubů? prostě ta pětka je moc obyčejná, tuctová aby mělo vubec cenu kvuli tomu něco takovyho dělat.
Celkem mě fascinujou nazory lidi co mi tu píšou že mam starou kurvu do které nestojí vrážet peníze apod, když maj sami E39 sice třeba o 10 let novější, ale svezení je v tom horší, audio taky, komfort taky, naklady kolikrat taky. trošku mi to připada myšlení typickych českých pepíku pro kterých je vrchol auta fungl nova fabie s klimou za tři kila, protože všecky 3lety a starší auta stojí zahovno.
třeba tady strom udělal FAQ,
proč to nevidim v pětkach? kor když u toho auta dělaj takovy problemy ucpavajici se kanalky, a kolikrat je to hardcore, když mi kamoš řikal že měli na servisu auto kde zamrzla voda v brzdovym valcu a nebrzdilo, a takovou zavadu už neberu jako uplnou pičovinu ale prostě mit E39 tak prvni co udělam tak jdu čistit kanalky.
to samy ty ochazejici oil separatory, proč se o tom nikde nepiše?
KeyJey píše:ja tady znam dost super lidi s e39, takze tohle bych jako argument vubec nebral.
a jak často dělaji srazy?
maji svoje forum kde jim do toho ostatni nerejpou?
sou to takovy machři jako Snejk nebo T613?
jako přijde mi že tu většina E39kařu ma uplně tupy argumenty typu, no ale ono mě ta pětka sedma, ta sedma už moc žere (jako by žrala 3 litry víc), a stačí jim klima a elektricka okna, na co nějaka lednička, nebo dvojity skla, ktery dělaj super ticho v autě a ve 130ti si mužou se spolujezdcem šeptat, to sou prostě zbytečnosti, jak by člověk využil webasto, takovy kraviny, zbytečně sedat v zimě do teplyho rozmrzlyho auta a zbytečně šetřit motor, na co když je to auto takovej spotřebak.
Jak prohlasil jistej kamarad tady "na co bych si pořizoval E39, vždyt na tom autě by mě vubec nemělo co těšit a neměl bych duvod ho vylepšovat a udržovat"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:MattyX píše:bože ty jsi zase vypotil sračku...e39tkaři nikomu neradí , a nedělají srazy...
...
AHA!
tak mi ukaž přiklady
ja nevidim duvod proc bych tu mel plodit argumenty k nesmylsne diskuzi

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:JaraX píše:MattyX píše:bože ty jsi zase vypotil sračku...e39tkaři nikomu neradí , a nedělají srazy...
...
AHA!
tak mi ukaž přiklady
ja nevidim duvod proc bych tu mel plodit argumenty k nesmylsne diskuzi![]()
tys tady totiž plodil samy nesmysle, nevidím tu nic rozumnyho od tebe, ja aspon udělal objektivni tabulku k těm autum, viz prvni strana a ty tu jen pičuješ že se ti to všecko nelibi.
kluci aspon si vemte přiklad od ericaV8 a ostatnich rozumnych kteři maj E39 ale sou schopni uznat jak to s těma autama skutečně je
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí, jak pořád spousta lidí nechápe původní myšlenku tohoto tématu, ale co už...
V 5er jsem jel párkrát a žádnou štreku, tak nechci srovnávat, ale myslím že by se mi ze 7er moc přesedat nechtělo. Jedině že bych nutně potřeboval kombika, ten prostor je fakt super. Moje e38 určitě není bez chyb, ale tak nějak jsem si zvykl na to mega pohodlí a doufám že nebudu nucen to v blízké době měnit. A kecy že V8 není do města a že to moc žere jsou taky mimo. Který motor teda nežere? Jezdím v práci s několika maloválcema obsahu 1.2i, 1.4i a tam je zase potřeba stát nonstop na podlaze aby se to vůbec hejbalo a tím pádem si to nestydí vzít klidně 9-10l jedno jestli ve městě nebo po dálnici žere to pořád. Jo leda tak ten slavný koncernový 1.9TDi s tím vlastně jezděj za 3.5l mazec.
Jinak byl jsem párkrát u JaraXe, naposled před 14dny mi ukazoval mimo jiné dodělanou multimediální výbavu a musím říct že super. Jak audio, které hrálo opravdu pekelně tak i telka i na 16:9 navi byl obraz tak jak má být a né jak tu kdosi psal že nesedí poměr stran nebo co... Z té "dobastlené" výbavy jsem toho viděl dost a nevím že by mu něco nefungovalo. Takže pomlouvání toho konkrétního auta je zcela mimo mísu.

V 5er jsem jel párkrát a žádnou štreku, tak nechci srovnávat, ale myslím že by se mi ze 7er moc přesedat nechtělo. Jedině že bych nutně potřeboval kombika, ten prostor je fakt super. Moje e38 určitě není bez chyb, ale tak nějak jsem si zvykl na to mega pohodlí a doufám že nebudu nucen to v blízké době měnit. A kecy že V8 není do města a že to moc žere jsou taky mimo. Který motor teda nežere? Jezdím v práci s několika maloválcema obsahu 1.2i, 1.4i a tam je zase potřeba stát nonstop na podlaze aby se to vůbec hejbalo a tím pádem si to nestydí vzít klidně 9-10l jedno jestli ve městě nebo po dálnici žere to pořád. Jo leda tak ten slavný koncernový 1.9TDi s tím vlastně jezděj za 3.5l mazec.
Jinak byl jsem párkrát u JaraXe, naposled před 14dny mi ukazoval mimo jiné dodělanou multimediální výbavu a musím říct že super. Jak audio, které hrálo opravdu pekelně tak i telka i na 16:9 navi byl obraz tak jak má být a né jak tu kdosi psal že nesedí poměr stran nebo co... Z té "dobastlené" výbavy jsem toho viděl dost a nevím že by mu něco nefungovalo. Takže pomlouvání toho konkrétního auta je zcela mimo mísu.
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:jinak jako další vyhoda E38 mi přijde skupina lidi kolem toho auta,
Prostě kolem E38 je taková fajn skupina lidi kteří si rádi pomahaj, radi spolu traví čas, dělaj srazy v mělníku, založily stránku http://www.7er.cz, kolik je srazů E39? kolik je českých E39 klubů?
To co si vyjmenoval a vyzdvihl u e38, resp. u fanklubu 7er, to maji na e30.cz nadšenci modelu e30 již dávno

Já vím, e30 není auto, to je BMW pro socky